Runners deal! De iPhone 15 Pro nu met korting oplopend tot €540!

iPhone 15 (Plus) in prijs verlaagd: de beste Cyber Monday-deals

23 november 2023, 8:00
3 min leestijd
iPhone 15 (Plus) in prijs verlaagd: de beste Cyber Monday-deals

Heb je de nieuwste iPhone op het oog? Dan is Cyber Monday hét moment om de iPhone 15 (Plus) te kopen. Wij hebben de beste Cyber Monday-deals voor je op een rij gezet.

Lees verder na de advertentie.

Cyber Monday iPhone 15 (Plus) aanbiedingen

De iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn nog niet zo heel lang uit. Hierdoor zijn de toestellen meestal vrijwel niet afgeprijsd zijn tijdens Cyber Monday. Door een abonnement af te sluiten kan het voordeel echter wel flink oplopen.

Waar je moet zijn om de iPhone 15 of iPhone 15 Plus zo goedkoop mogelijk aan te schaffen, hebben we hieronder voor je onder elkaar gezet. Heb je liever de iPhone 15 Pro of iPhone 15 Pro Max? Check dan dit artikel. Cyber Monday-aanbiedingen gaan vaak hard. Zorg er daarom voor dat je er snel bij bent, want op = op!

iPhone 15-deals tijdens Cyber Monday

iPhone 15

Terwijl de iPhone 14 vorig jaar geen grote upgrade was, is dat voor de iPhone 15 dit jaar wél het geval. Hij heeft veel van de geavanceerde functies gekregen die de iPhone 14 Pro had. De grote notch is bijvoorbeeld vervangen door het Dynamic Island. Deze past zich aan als er een melding binnenkomt. Ook tellen timers hier af en bedien je, zonder van app te wisselen, direct je muziek tijdens het luisteren.

De cameraset heeft grote stappen gezet. Je maakt nu foto’s niet meer met een resolutie van 12 megapixel, maar van (maximaal) 48 megapixel. Bovendien is de portretmodus verbeterd. Die herkent nu personen, dieren of objecten in je frame en past het effect automatisch toe. Deze ontwikkeling maakt het ook mogelijk om het focus-effect op een later moment toe te voegen of te verplaatsen.

Onder de motorkap ligt dezelfde A16 Bionic-chip als we in de iPhone 14 Pro al zagen, maar met een aantal aanpassingen. Daardoor is de iPhone 15 een krachtig toestel. Je hebt de keuze uit een reeks vrolijke kleuren: roze, blauw, groen, geel en zwart.

iPhone 15 met abonnement

iPhone 15 los

  • iPhone 15: van €969,00 voor €916,00 – Amazon
  • iPhone 15: van €969,00 voor €918,00 – Belsimpel
  • iPhone 15: van €969,00 voor €918,00 – Mobiel.nl

iPhone 15 Plus-deals tijdens Cyber Monday

De Lightning-aansluiting is nu echt verleden tijd, want je laadt de iPhone 15-serie op via een usb-c-kabeltje. Daardoor laadt hij sneller op, maar ook data-overdracht gaat een tikkeltje sneller. Apple voldoet hiermee aan nieuwe wetgeving die stelt dat alle apparaten met dezelfde kabel opgeladen moeten kunnen worden.

iphone 15

De 15 Plus is een stukje groter dan het instapmodel: 6,7 inch. Daardoor kijk je comfortabel naar je favoriete series of scrol je door je social media-feed. Ook is er door de grootte meer ruimte voor de accu, waardoor je dan ook wat langer met een enkele acculading doet. Verder is de iPhone 15 Plus voorzien van dezelfde nieuwe functies, zoals de nieuwe camera, het Dynamic Island en krachtige A16 Bionic-chip.

iPhone 15 Plus met abonnement

iPhone 15 Plus los toestel

Andere Cyber Monday-deals

De prijzen van bovenstaande producten zijn voortijdig door de partner aan ons aangeleverd. Het kan gebeuren dat de partner hier tijdens de daadwerkelijke Black Friday-periode aanpassingen op doet. Wij doen daarom ons best om zo snel mogelijk hierop te anticiperen, om jou de juiste deal te tonen.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Bron afbeelding: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu