De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Cyber Monday Nintendo Switch: hier is de console het goedkoopst

Piet-Jan Lentjes
21 november 2022, 14:00
3 min leestijd
Cyber Monday Nintendo Switch: hier is de console het goedkoopst

Wil jij een Nintendo Switch kopen? Profiteer dan nu van Black Friday-deals en bekijk hier alle Nintendo Switch aanbiedingen.

Lees verder na de advertentie.

Nintendo Switch Cyber Monday-deals 2022

De Nintendo Switch is een ontzettend gewilde spelcomputer. De console is populair bij zowel jong als oud. Games als Mario Kart, Pokémon, Animal Crossing en Splatoon zijn slechts enkele titels die alleen te spelen zijn op Nintendo’s spelcomputer.

Het mooie van de Nintendo Switch is dat je hem aan kunt sluiten op je televisie én heb ook draagbaar kunt gebruiken. Zo kun je dus onderweg in de trein gamen en dan lekker thuis op het grote scherm verder gaan!

Ben je op zoek naar een Nintendo Switch? Of wil je een paar leuke Switch-games om te spelen? Dan hebben we goed nieuws! Ook bij de Nintendo Switch is Black Friday losgebarsten. Je kunt dan de populaire spelcomputer met een leuke korting kopen en er ook nog wat leuke games bij scoren. Check daarom snel deze aanbiedingen, maar bedenk wel: OP=OP!

nintendo switch oled

Black Friday aanbiedingen Nintendo Switch-spellen

De tofste games zijn alleen beschikbaar op de spelcomputers van Nintendo. Zo is Mario Kart 8 Deluxe en verschillende Pokémon-games alleen te spelen op de console. Ook bij de Nintendo Switch zijn er verschillende aanbiedingen voor toffe games tijdens Black Friday te vinden. Maar ook populaire games als Minecraft en FIFA 23 zijn op deze console te spelen. Maar hét leukste spel van het moment is natuurlijk de nieuwe Pokémon.

Pokemon en Mario Kart

Nintendo Switch controllers met korting

Bij de Nintendo Switch krijg je twee controllers (Joy-Cons). Wil je met meer vrienden tegelijk spelen? Of zijn ze inmiddels aan vervanging toe? Dan moet je er een setje controllers bij kopen.

En vind je de Joy-Cons helemaal niets? Check dan eens de aanbiedingen voor een Nintendo Switch Pro Controller!

Nog meer geld besparen? Denk eens aan een refurbished Nintendo Switch

Je kunt vaak nog wat geld besparen op een Nintendo Switch door een refurbished versie te kopen. Refurbished betekent dat de console gereviseerd is. Met andere woorden, het apparaat heeft een vorige eigenaar gehad, maar het toestel is opgeknapt, nagekeken en schoongemaakt.

De prijzen van bovenstaande producten zijn voortijdig door de partner aan ons aangeleverd. Het kan gebeuren dat de partner hier tijdens de daadwerkelijke Black Friday-periode aanpassingen op doet. Wij doen daarom ons best om zo snel mogelijk hierop te anticiperen, om jou de juiste deal te tonen.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu