Black Friday in de App Store: de beste kortingen op apps en games
Lars Paymans

Het zijn niet alleen webwinkels die vandaag hun producten in de uitverkoop doen. Ook Apples App Store puilt vandaag uit van de hoge kortingen op populaire apps en games. Dit zijn onze favorieten.

De beste Black Friday 2018 App Store-deals

Het zal je niet ontgaan zijn dat het Black Friday is en de App Store van Apple doet hier ook vrolijk aan mee. Omdat het in de App Store lastig is om te zien welke apps er zijn afgeprijsd, hebben we het onderstaande overzicht gemaakt.

We hebben hier alleen de beste games en apps op een rijtje gezet, zodat je vandaag voor relatief weinig geld je iPhone of iPad kunt vullen met een paar van de beste games die de afgelopen jaren zijn verschenen.

Black Friday 2018 App Store

Zo was Hidden Folks één van onze favoriete iOS-games van vorig jaar, een spel vol met handgetekende zoekplaatjes in de stijl van Where is Waldo. De twee Reigns-games behoren ook tot onze persoonlijke favorieten.

In Reigns kruip je de in huid van een koning die zijn land regeert door continu beslissingen te maken. Door van links naar rechts te swipen probeer je jouw volk tevreden te houden, al is dit een stuk moeilijker gezegd dan gedaan. Ben je echt op zoek naar een consolewaardige game op de iPhone of iPad? Dan raden we XCOM: Enemy Within aan.

Black Friday 2018 op iPhoned

Ook op iPhoned besteden we vandaag uitgebreid aandacht aan Black Friday. In ons uitgebreide overzicht hebben we alle deals op een rij gezet die voor jou als Apple-gebruiker interessant zijn. Denk aan korting op iPhones, Macs en iPads, maar ook op accessoires zoals slimme lampen van Philips Hue, een Google Home-speaker en nog veel meer.

→ Bekijk het volledige Black Friday 2018 overzicht

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.