Bizarre Belsimpel Dagen september 2021: de beste Apple-aanbiedingen

20 september 2021, 16:57
2 min leestijd
Bizarre Belsimpel Dagen september 2021: de beste Apple-aanbiedingen

De Bizarre Belsimpel Dagen zijn weer gestart! Er zijn onder meer aanbiedingen voor de iPhone 12 (Pro), iPhone 11 (Pro) en iPhone SE. In dit artikel van iPhoned vind je de beste aanbiedingen.

Lees verder na de advertentie.

Bizarre Belsimpel Dagen september 2021

De Bizarre Belsimpel Dagen zijn begonnen. Van 20 tot en met 29 september kun je bij de populaire webwinkel terecht voor allerlei iPhone-aanbiedingen. Leuk is dat daarbij ook de iPhone 12-modellen zijn meegenomen, die flink zijn afgeprijsd.

Vorige week presenteerde Apple de nieuwe iPhone 13-modellen. Na de lancering van de nieuwste iPhones verlagen webwinkels doorgaans de prijzen van eerdere iPhone-modellen. Nu zien we bij de Bizarre Belsimpel Dagen goede aanbiedingen terug van de iPhone 12, 11, SE en XR.

Houd rekening met dat de voorraad van de actieproducten niet oneindig is. Er bestaat dus een kans dat jouw favoriete iPhone of accessoire niet meer leverbaar is.

iPhone met abonnement

Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen kun je voordelig kiezen voor een iPhone met abonnement. Je krijgt je favoriete toestel dan in combinatie met een databundel, sms’jes en belminuten. Tegenwoordig zijn dit soort combideals soms goedkoper dan het kopen van een los toestel.

iphone 12 familie inclusief paars

Hieronder hebben we de beste iPhone-aanbiedingen onder elkaar gezet. Interessant zijn de iPhone 12-modellen, die nog relatief nieuw zijn (Apple lanceerde ze in oktober 2020) en weinig onderdoen voor de nieuwste iPhone 13-telefoons. Verder zijn er aanbiedingen voor de iPhone 11 (uit 2019), iPhone SE (uit 2020) en iPhone XR (uit 2018).

Accessoires met korting

Ook accessoires zijn bij de Bizarre Belsimpel Dagen in de aanbieding. In het overzicht vinden we twee Apple-producten terug. De eerste is een draadloze oplaadcase voor de AirPods. Ook is een rode Apple Watch Series 6 (uit 2020) in de aanbieding.

We doen ons best om bovenstaande informatie regelmatig te controleren. We kunnen echter niet garanderen dat deze op elk moment volledig klopt. Heb je toch een andere prijs gezien? Laat het ons dan weten, dan passen we dit meteen aan.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu