Bizarre Belsimpel Dagen juli 2021: check de beste Apple-aanbiedingen

19 juli 2021, 13:04
3 min leestijd
Bizarre Belsimpel Dagen juli 2021: check de beste Apple-aanbiedingen

De Bizarre Belsimpel Dagen zijn weer begonnen! Ook voor Apple-liefhebbers zijn er toffe aanbiedingen te vinden bij de bekende webwinkel. In dit artikel op iPhoned check je de beste deals.

Lees verder na de advertentie.

Bizarre Belsimpel Dagen juli 2021

Vandaag barsten de Bizarre Belsimpel Dagen weer los. Je kunt tussen 19 tot en met 26 juli allerlei producten aanschaffen voor minder geld. De Apple-liefhebber krijgt bijvoorbeeld korting op iPhones in combinatie met een abonnement, maar ook op de HomePod mini, Apple Watches en diverse andere accessoires.

Heb je een nieuwe iPhone op het oog en wil je daarnaast een abonnement afsluiten? Dan zijn de Bizarre Belsimpel Dagen hét moment om toe te slaan. Niet alleen de nieuwe iPhone 12-serie is nu extra voordelig. Ook een iPhone 11, 11 Pro, XR of iPhone SE 2020 scoor je met flinke korting.

Let wel op: niet van alle actieproducten is evenveel voorraad. Als jouw favoriete iPhone of accessoire niet leverbaar is, heb je helaas pech. Je kunt deze producten later niet meer voor de actieprijs aanschaffen.

iPhone met abonnement

Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen koppel je de iPhone van jouw keuze heel gemakkelijk aan je ideale abonnement. Want je bepaalt natuurlijk zelf hoeveel belminuten, sms’jes en data je nodig hebt! Wil je een 5G-abo afsluiten? Realiseer je dan wel dat alleen de iPhone 12 daar echt geschikt voor is. Extra leuk is dat je bij een nieuw abonnement drie maanden gratis Apple TV cadeau krijgt!

Bizarre Belsimpel Dagen

Sim only deals

Doet jouw iPhone het nog prima, maar wil je wel een nieuw abonnement? Ook dan zit je goed tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen. Sim only-abonnementen zijn namelijk eveneens in de aanbieding.

Weet je hoeveel belminuten, sms’jes en data je wil? En welke looptijd het beste bij jou past: maandelijks opzegbaar, één jaar of twee jaar? Dan is het tijd om te shoppen! Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen krijg je bovendien een gratis Google Nest Hub 2 cadeau wanneer je een sim only-abonnement afsluit bij Lebara, KPN, Simyo, Tele2 of T-Mobile.

Accessoires met korting

Ook accessoires zijn tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen veel voordeliger dan gebruikelijk. Wil je een HomePod Mini hebben of droom je van een Apple Watch om je pols? Check dan zeker onderstaande aanbiedingen.

Apple HomePod Mini

Apple Watch

Overige accessoires

We doen uiteraard ons best om bovenstaande informatie regelmatig te controleren. We kunnen echter niet garanderen dat deze op elk moment volledig klopt. Heb je toch een andere prijs gezien? Laat het ons dan weten, dan passen we dit uiteraard direct aan.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu