Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Scoor Philips Hue-aanbiedingen tijdens Cyber Monday

Redactie
24 november 2022, 14:00
7 min leestijd
Scoor Philips Hue-aanbiedingen tijdens Cyber Monday

Gaat er bij jou nog geen lampje branden? Led dan op, want Philips Hue producten zijn tijdens deze Black Friday niet licht maar zwaar afgeprijsd. Scoor tijdens deze Black Friday Philips Hue lampen, led strips, starter kits, spots en accessoires met extra veel korting. In dit overzicht houden wij de (aller)beste Philips Hue aanbiedingen voor je bij.

Philips Hue: Dit heb je nodig om te starten

Om te kunnen starten met Philips Hue heb je minimaal de volgende producten nodig:

Dit heb je nodig om te starten met Philips Hue
  1. Een Philips Hue Bridge
  2. Eén Philips Hue lichtbron (of meerdere)
  3. Een smartphone of tablet om de Philips Hue-app op te installeren
  4. Router of switch met een vrije vaste (fysieke) poort
  5. Een stabiele wifi-verbinding

Ben je op zoek naar de Philips Hue starterkit met de meeste korting tijdens Black Friday, bekijk hem dan hier. Zoek je een set lampen ter uitbreiding? Bekijk dan dit overzicht of scrol verder voor de rest van de Philips Hue-deals.

Wat doet de Hue Bridge?

De Hue Bridge is het communicatiemiddel tussen al jouw Philips Hue-producten, jouw internetverbinding en de Philips Hue-app op je iPhone of iPad. Eén Hue Bridge ondersteunt maximaal 50 Hue-producten. Heb je er meer dan 50 dan heb je een tweede Hue Bridge nodig om alles aan te kunnen (blijven) sturen.

De (aller)beste Philips Hue deals van dit moment

Ben je op zoek naar Philips Hue producten met zoveel mogelijk korting, dan zijn dit de (aller)beste deals van dit moment:

Visuele divider voor Black Friday 2022 deals
Visuele divider voor Black Friday 2022 deals

Cyber Monday Philips Hue aanbiedingen

Dit is een overzicht van de beste Philips Hue Black Friday 2022 deals. We werken dit overzicht regelmatig bij, zodat jij verzekerd bent van een scherpe prijs.

Philips Hue starter kit aanbiedingen

Heb je nog geen Philips Hue producten in huis, grijp dan je kans en haal tijdens Black Friday een Philips Hue starters-pakket met fikse korting in huis. Dit zijn de beste Hue starterkit Black Friday deals van dit moment.

Alle Philips Hue start pakket Black Friday aanbiedingen
Visuele divider voor Black Friday 2022 deals
Visuele divider voor Black Friday 2022 deals

Philips Hue lampen los aanbiedingen

Heb je al een Phlips Hue Bridge en ben je op zoek naar aanbiedingen voor losse Philips Hue-lampen? Tijdens Black Friday 2022 haal je sfeervolle en slimme Hue-lampen in huis met de onderstaande deals. We werken het overzicht gedurende deze week bij zodat we je van de scherpste prijzen kunnen voorzien.

Alle losse Philips Hue lamp Black Friday deals op een rij
Visuele divider voor Black Friday 2022 deals
Visuele divider voor Black Friday 2022 deals

Philips Hue lampen sets aanbiedingen

Vaak wil je meerdere Philips Hue lampen aanschaffen, simpelweg omdat 1 niet voldoende is. De kosten lopen bij meerdere lampen al snel op. Gelukkig kun je deze tijdens Black Friday deze week Hue sets in de aanbieding op de kop tikken. Voor sommige packs scheelt dat tot wel 40 procent. Check onderstaande lijst.

Black Friday Philips Hue lampen set deals
Visuele divider voor Black Friday 2022 deals
Visuele divider voor Black Friday 2022 deals

Philips Hue lamp(en) met Hue Bridge-aanbiedingen

Het maakt niet uit of je een Philips Hue tafellamp, LED strip of inbouwspot wilt gebruiken – je hebt altijd een Hue Bridge nodig. Dat is het communicatiemiddel tussen jouw internetverbinding, de Philips Hue producten en de app op jouw smartphone (of tablet).

Het beste is om lampen met een Hue Bridge aan te schaffen, want los betaal je er een stuk meer voor. Zeker tijdens Black Friday zijn er goede deals te scoren. Dit zijn de aanbiedingen voor Hue lampen met een Hue Bridge.

Black Friday deals voor de Philips Hue lamp met Hue Bridge sets
Visuele divider voor Black Friday 2022 deals
Visuele divider voor Black Friday 2022 deals

Philips Hue spots aanbiedingen

Staat je keukenblad, je schoonmoeder, motorfiets of je wasbak graag in de spotlight? Drijven ze de spotjes met jouw bouwmarkt verlichting? Maak dan tijdens Black Friday gebruik van deze extra scherpe Philips Hue spot aanbiedingen.

Philips Hue spot aanbiedingen tijdens Black Friday 2022
Visuele divider voor Black Friday 2022 deals
Visuele divider voor Black Friday 2022 deals

Philips Hue LED Lightstrips aanbiedingen

Met LED (light)strips van Philips Hue kan je letterlijk alle kanten op. Gebruik ze als ambient light achter je televisie, plak ze onder je bureau, achter een kast of tegen een muur. Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de Hue strips ophangen.

Dit is een overzicht van extra scherpe Hue strip aanbiedingen tijdens Black Friday 2022. Jouw kans om een Philips Hue strip met extra veel korting op de kop te tikken.

Philips Hue lighstrip Black Frriday aanbiedingen overzichtt
Visuele divider voor Black Friday 2022 deals
Visuele divider voor Black Friday 2022 deals

Black Friday 2022: mega-overzicht

Voor een overzicht van alle Black Friday deals dit jaar kun je terecht op onze Black Friday pagina: het startpunt voor alles rondom Black Friday dit jaar.

Meer Black Friday deals

Black Friday heeft naast Philips Hue producten nog veel meer te bieden dit jaar. Nog geen genoeg gehad van alle aanbiedingen? Check dan de onderstaande overzichten voor nog meer deals.

Waar vind ik de beste Philips Hue aanbiedingen tijdens Black Friday?

De scherpste en beste Philips Hue Black Friday deals kun je vinden in dit artikel. We zetten de beste deals voor starter sets, losse Philips Hue lampen, led strips en spots voor je op een rij.

Welke Philips Hue lampen zijn er?

In kleuren zijn dat de White, Hue White ambiance en Hue White and color ambiance. De lampen van Philips Hue zijn op 16 miljoen verschillende kleuren en tinten in te stellen. Zelfs vanuit het buitenland kun je de Hue verlichting thuis besturen en instellen.

Wat heb ik nodig bij Philips Hue?

Om Philips Hue producten te kunnen gebruiken heb je een Philips Hue product, een Philips Hue bridge, router of switch met een vrije (fysieke) poort en een smartphone of tablet met de Philips Hue app nodig. Je kunt het beste uit de voeten met een Philips Hue starter set. De beste aanbiedingen daarvoor vind je in dit overzicht.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu