De beste iPhone-aanbieding van de week (iPhone-deal #9 2024)

1 maart 2024, 12:00
2 min leestijd
De beste iPhone-aanbieding van de week (iPhone-deal #9 2024)

Elke week laten we zien welke iPhone je het beste kunt kopen en waar die het goedkoopst is. Dit is de beste iPhone-aanbieding van de week!

Lees verder na de advertentie.

De beste iPhone-aanbieding van de week

We geven je elke week de beste iPhone-aanbieding, zodat je meteen weet welke smartphone van Apple jij nu moet kopen. We vertellen je daarbij precies om welke iPhone het gaat en waar je hem het goedkoopst kunt scoren!

De beste iPhone-aanbieding van deze week is de iPhone 13 (128 GB) met een Ben-abonnement. Je betaalt dan voor het losse toestel 431 euro. Dit is 478 euro korting op de adviesprijs (909 euro).

iphone 13

iPhone 13 in het kort

De iPhone 13 is sneller dan zijn voorganger en ook de camera is verbeterd. Het toestel is verkrijgbaar in allerlei frisse kleuren en heeft 5G. Het scherm is een oled-paneel met hoge resolutie (2532 bij 1170 pixels). Daardoor knallen de kleuren van het scherm en is het contrast erg goed. De helderheid is iets verbeterd ten opzichte van de iPhone, zodat je op een zonnige dag het display nog prima kunt aflezen.

Bij de iPhone 12-serie verscheen MagSafe voor het eerst en op de iPhone 13 is het nog steeds aanwezig. Dankzij een combinatie van magneetjes en een nfc-chip gebruik je zo extra accessoires. Denk aan een speciale pasjeshouder, hoesjes of de MagSafe-oplader.

De batterijcapaciteit van de iPhone 13 ten opzichte van de iPhone 12 is zo’n 15 procent groter. Dat betekent dat je met hetzelfde gebruik zo’n 2,5 uur extra met een acculading kunt doen. Nog een reden dat de iPhone 13 deze week de beste aanbieding is.

iPhone 13 belangrijkste punten

  • 6,1 inch Super Retina display, met kleinere notch
  • Dubbele camera (12 megapixel) is diagonaal geplaatst
  • Vijf kleuren: blauw, rood, roze, zilver, zwart en sinds 2022 ook in het groen.
  • Meer opslag: 128, 256 en 512 GB
  • Snelle A15 Bionic chip
  • 5G-ondersteuning
  • Langere accuduur dan de iPhone 12

Meer weten? Lees onze review van de iPhone 13.

Apple iPhone 13 prijzen vergelijken

Met abonnement

€ 28,- p/m

Bekijk abonnementen

Los nieuw

€ 583,89

Bekijk prijzen

Vergelijk alle Apple iPhone 13 abonnementen >

Wil je altijd weten wat de beste iPhone-aanbieding van de week is? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu