iPhone draadloos opladen: dit zijn de beste draadloze opladers

12 maart 2024, 14:30
2 min leestijd
iPhone draadloos opladen: dit zijn de beste draadloze opladers

Wil je je iPhone draadloos opladen? Maar weet je niet welke oplader je moet kopen? Wij zetten de beste draadloze opladers voor je op een rij!

Lees verder na de advertentie.

Geen gedoe met kabels

Hoe herkenbaar! Je wilt je iPhone opladen, maar bent de oplaadkabel weer eens kwijt. Dat wordt zoeken! Maar dat hoeft helemaal niet, want recente iPhones kun je vrijwel allemaal draadloos opladen. Maar welke draadloze oplader moet je daarvoor hebben?

Geen nood! iPhoned heeft de handigste draadloze opladers voor je uitgezocht. Met deze draadloze opladers laad je het toestel eenvoudig op. En zonder al dat gedoe met die losse kabels die je toch alleen maar kwijtraakt.

Beste compacte oplader: Belkin BoostCharge

Belkin Boost Charge

Voor het draadloos opladen van je iPhone is deze Belkin BoostCharge zeker een aanrader! Een voordeel van deze oplader is dat je de keuze hebt om het toestel in landschap- (horizontaal) of portretstand (verticaal) te plaatsen tijdens het opladen. Makkelijk om tijdens het opladen YouTube-video’s te blijven streamen of TikToks te bekijken.

Dankzij het handig LED-lampje kan je zien of jouw iPhone wel correct wordt opgeladen. Daarnaast biedt deze compacte oplader ondersteuning voor snelladen, ideaal als je haast hebt! Deze oplader haal je nu al in huis voor 32,99 euro bij Amazon.

Beste MagSafe-oplader: Zens MagSafe Powerbank (4.000 mAh)

Zens MagSafe Powerbank

Deze magnetische powerbank van Zens is super handig als jouw iPhone met ondersteuning voor MagSafe komt! Dankzij deze externe batterij kun je de iPhone gemakkelijk draadloos opladen terwijl hij gewoon in je zak of tas blijft zitten.

Deze MagSafe-powerbank van Zens is magnetisch, waardoor je hem simpelweg op de achterkant van je iPhone klikt. Met een capaciteit van 4.000 mAh kan hij je iPhone zo’n anderhalf keer opladen. Zo kom je nooit zonder stroom te zitten! Deze MagSafe powerbank haal je nu al in huis voor 46,95 euro bij Belsimpel.

Beste 3-in-1 oplader: Belkin 3-in-1 draadloze oplader

Belkin draadloze 3 in 1 oplader

Met de Belkin 3-in-1 draadloze oplader kun je niet alleen je iPhone draadloos opladen. Je kunt ook tegelijkertijd je Apple Watch en AirPods opladen. Daarnaast heeft deze oplader ondersteuning voor snelladen. Je telefoon laadt daardoor 1,5 tot 2 keer zo snel op vergeleken met een standaard draadloze oplader.

Jouw AirPods plaats je gemakkelijk in het kleine kuiltje, waar ze automatisch worden opgeladen. De Apple Watch leg je op de magnetische standaard om op te laden, en dankzij de led-verlichting zie je direct of deze verbinding maakt met de oplader. De iPhone kan met hoesje en al worden opgeladen. Normaal gesproken betaal je voor deze handige oplader 119,99 euro. Maar je haalt hem nu al in huis voor 69,99 euro bij Amazon.

Belangrijk: deze oplader is niet geschikt voor de Apple Watch Ultra, omdat deze een stuk groter is dan andere Apple Watches.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu