Alleen vandaag: krijg 100 euro terug bij sim only van 50+ Mobiel

11 maart 2024, 9:31
2 min leestijd
Alleen vandaag: krijg 100 euro terug bij sim only van 50+ Mobiel

Op maandag is het Magic Monday bij Belsimpel. Dat wil zeggen dat er elke maandag weer een deal klaarstaat die je niet mag missen. Vandaag sluit je een sim only-abonnement af van 50+ Mobiel en krijg je 100 euro cashback.

Lees verder na de advertentie.

Magic Monday bij Belsimpel

Elke week is het op maandag Magic Monday bij Belsimpel. Soms scoor je een gratis smartphone, krijg je korting of is een sim only ontzettend voordelig af te sluiten. Vandaag krijg je bij een tweejarig sim only-abonnement van 50+ Mobiel (met minstens 6GB data) 100 euro op je rekening gestort.

De aanbieding is alleen vandaag, op 11 maart 2024, geldig. Wees er dus snel bij!

Alles over 50+ Mobiel

50 plus mobiel

Je kiest dus voor een sim only-abonnement van 50+ Mobiel, maar dat wil niet zeggen dat je 50 jaar of ouder moet zijn. De abonnementen zijn voor iedereen en zijn vaak lekker voordelig. Ook handig zijn de hulpvideo’s die je verder helpen als je problemen hebt met je apparaat.

Daarnaast spaar je voor kortingen in de Voordeelwinkel van 50+ Mobiel. Dit kunnen dagjes weg zijn, uit eten in een restaurant of je laten verwennen met een heerlijke massage.

Je belt altijd onbeperkt, ongeacht de bundel die je kiest. Het aanbod aan bundels is groot, waardoor er altijd eentje is die perfect bij je past. Van een kleine bundel (met maar 3GB) tot 24GB.

50+ Mobiel maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van Vodafone. Bang voor hoge kosten als je buiten je bundel gaat? Zet dan de Buiten Bundel Buffer aan, waarmee je voorkomt dat kosten de pan uit rijzen. Als je bundel op is, wordt de toegang tot internet stopgezet en maak je dus ook geen extra kosten.

100 euro cashback bij sim only van 50+ Mobiel

Vandaag sluit je een nieuw sim only-abonnement van 50+ Mobiel wel heel voordelig af bij Belsimpel. Je krijgt namelijk 100 euro toe bij alle tweejarige abonnementen met minstens 6GB aan data. Je sluit deze deal alleen vandaag, op 11 maart 2024, dus wees er snel bij!

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu