Met deze 8 Back to School-kortingsacties start je goed(koop)
Florence Peeters

Het schooljaar gaat bijna van start, en dan is het belangrijk om de juiste uitrusting te hebben. We verzamelen alle Back to School-kortingsacties voor Apple-apparaten voor je.

Dit zijn alle Back to School-kortingsacties voor Apple

Nu de scholen op het punt staan om weer te beginnen, is ook de perfecte tijd aangebroken om Apple-producten met korting aan te schaffen. Verschillende winkels hebben uiteenlopende kortingsacties en deals als Back to School-campagne. Om hier optimaal van te kunnen profiteren, zetten wij alle Apple-deals voor je op een rijtje.

1. Apple

In de webshop van Apple zelf kun je twee fijne Back to School-deals vinden. Koop je nu namelijk een iMac, MacBook of MacBook Pro, dan krijg je er gratis een Beats-hoofdtelefoon bij. Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten. Ga voor de Beats Solo3 Wireless-koptelefoon, Powerbeats3 Wireless-oortjes of BeatsX-oordopjes.

Daarbovenop krijg je onderwijskorting. De 12 inch-MacBook is voor studenten bijvoorbeeld bijna 100 euro goedkoper en kost ‘slechts’ 1400 euro. Ook krijg je 20 procent korting op Apple Care, het verzekeringsprogramma van Apple.

Koop je een iPad Pro, dan profiteer je eveneens van de onderwijskorting. ook met een iPad Pro mag je gratis oortjes uitzoeken, maar wil je de draadloze koptelefoon? Dan moet je 99,99 euro bijbetalen. Wel krijg je extra korting op een Apple Pencil, wanneer je deze tegelijkertijd aanschaft.

→ Bekijk hier de aanbieding van Apple

2. Amac

Amac geeft je studentenvoordeel op de MacBook en iPad Pro. Koop je aan MacBook, dan profiteer je hier van 15 procent korting. Op een iPad Pro krijg je 5 procent korting.

→ Bekijk de MacBook-aanbieding van Amac of check de iPad-aanbieding van Amac

3. YourMacStore

YourMacStore geeft jou tijdens hun Back to School-actie maar liefst tot 200 euro korting op een MacBook. Schaf je liever een iPad aan, dan kun je tot 80 euro korting krijgen.

→ Bekijk de aanbieding van YourMacStore

4. MediaMarkt

MediaMarkt heeft enkele interessante Apple-aanbiedingen in hun kortingscampagne ‘Nederland gaat weer aan’. Zo kun je hier nu de iPhone 8 vanaf 759 euro in huis halen. Dat is een stukje minder dan de huidige officiële prijs van 810 euro.

Of heb je echt een MacBook Pro of iMac nodig voor komend schooljaar, maar kan je nog niet zo diep in de buidel tasten? Daarvoor biedt MediaMarkt een actie aan, waardoor je het aankoopbedrag binnen 10 maanden mag terugbetalen, met nul procent rente.

→ Bekijk hier de iPhone 8-aanbieding van MediaMarkt of check de nul procent rente-actie van MediaMarkt

Back to School-kortingsacties

5. Coolblue

Weet je niet zo goed welke MacBook of iPad het beste past bij jouw studie of schoolactiviteiten? Coolblue heeft een handig overzicht gemaakt dat je helpt om de juiste keuze te maken. Valt die keuze op een 13 inch-MacBook Air? Dan heb je geluk, want dan profiteer je van een fikse korting. In plaats van 949 euro, kost de laptop tijdelijk 888 euro.

→ Bekijk hier de Back to School-keuzewijzer van Coolblue of check de MacBook-aanbieding van Coolblue

6. BCC

In het kader van Back to School vind je bij BCC de iPad 2018 voor een iets lagere prijs dan normaal. De tablet kost normaal gesproken 344,85 euro voor de 32GB-uitvoering, maar is nu verkrijgbaar voor 339 euro.

→ Bekijk hier de iPad-aanbieding van BCC

7. Wehkamp

Hoewel er dit najaar hoogstwaarschijnlijk een nieuwe MacBook Air verschijnt, kan je school of studie daar natuurlijk niet op wachten. Gelukkig is de MacBook Air met 13 inch-scherm bij Wehkamp te krijgen voor slechts 933 euro. Met deze actie bespaar je 166 euro.

→ Bekijk hier de MacBook Air-aanbieding van Wehkamp

8. Partly

Webshop Partly heeft een Back to School-actie voor refurbished iPhone 6-toestellen. Tijdens deze actie krijg je 10 euro korting op de 4- en 5-sterren refurbished iPhones. Dat wil zeggen dat ze licht gebruikt of zo goed als nieuw zijn. Partly voorziet iedere refurbished iPhone van een nieuwe batterij.

→ Bekijk de aanbieding van Partly

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.