Prijstip: Apple Watch Series 8 is nu écht goedkoop

12 maart 2024, 14:54
2 min leestijd
Prijstip: Apple Watch Series 8 is nu écht goedkoop

Ben je op zoek naar een Apple Watch? Dan hebben we goed nieuws. De Apple Watch Series 8 is nu namelijk écht goedkoop!

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch Series 8 is nu écht goedkoop

Als je al langer op zoek bent naar een Apple Watch Series 8, dan is dit een goed moment om er een te kopen. De Apple Watch Series 8 is nu extra goedkoop en je hebt dan een Apple smartwatch die nog jaren mee kan.

Apple Watch Series 8

Je moet dan nog wel even kiezen uit twee verschillende aanbiedingen. Wil je een Apple Watch Series 8 met 4G (cellular)? Hiermee kun je ook zonder je iPhone onder andere bellen en muziek streamen. De iPhone kan dan tijdens het sporten thuisblijven.

Klinkt goed? Dan is deze Apple Watch Series 8 mét 4G de beste keuze. Het is een 41mm-model met een siliconen band. De oorspronkelijke adviesprijs was 619 euro, maar voor deze Apple Watch Series 4G betaal je nu € 299,95.

Wil je liever een grotere Apple Watch en vind je het ontbreken van 4G geen probleem? Dan is de onderstaande Apple Watch Series 8 de smartwatch voor jou. Deze Apple Watch Series 8 is 45mm groot en komt met een rode siliconen band.

Zijn beide aanbiedingen al weg? Geen nood. Check dan onze Apple Watch Series 8-prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen. Je weet dan zeker dat je niet teveel gaat betalen.

Apple Watch Series 8 deals

Los toestel Refurbished

Apple Watch Series 8

45 mm

Siliconen band

Aluminium

€ 299,95

1 dag

Bekijk bij Belsimpel
Belsimpel
Vergelijk alle Apple Watch Series 8 prijzen

Apple Watch Series 8 in het kort

Hoewel er inmiddels een Apple Watch Series 9 is verschenen, kan de Apple Watch Series 8 nog jaren mee. De verschillen tussen de Series 9 en Series 8 zijn vrij klein.

apple_watch_series_8

De Apple Watch 8 Series heeft het hoekige ontwerp dat je waarschijnlijk allang kent, maar heeft wel een paar nieuwe functies in vergelijking met Series 7. Zo heeft dit model een temperatuursensor en crashdetectie die ook op recente iPhones zit. Zodra de Watch registreert dat je een ongeluk hebt gehad en je niet binnen 10 seconden reageert, worden de hulpdiensten op de hoogte gebracht.

Verder doe je nu tot wel 36 uur met één acculading dankzij de speciale ‘low power mode’. Zonder deze modus is dat 18 uur. Natuurlijk kun je met de Apple Watch Series 8 ook alle meldingen die op je telefoon binnenkomen bekijken op het horloge.

Verder meet het slimme horloge je gezondheidswaardes zoals je hartslag en houdt hij al je work-outs bij. De Watch Series 8 is verkrijgbaar in zowel 41mm als 45mm en in verschillende kleuren. Daarnaast is er een versie met en zonder cellular.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Bron afbeelding: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu