3 maanden gratis Apple One met Apple Music en Apple TV+: nu bij Odido (ADV)

29 mei 2024, 14:00
3 min leestijd
3 maanden gratis Apple One met Apple Music en Apple TV+: nu bij Odido (ADV)

Gesponsord door:

Heb jij een abonnement op Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade én iCloud+? Bespaar dan door gebruik te maken van Apple One. Probeer het drie maanden lang uit of krijg het volledig gratis bij je Odido Unlimited Premium-abonnement.

Sluit Apple One nu af bij Odido

Apple One sluit je af via Apple zelf, maar het wordt nu ook door Odido aangeboden. Daarmee is Odido de allereerste mobiele provider die de service aanbiedt. In één abonnement luister je naar je favoriete afspeellijsten via Apple Music, kijk je series met Apple TV+ en speel je games met Apple Arcade. Verder heb je altijd toegang tot al je bestanden met iCloud+.

Naast Apple One is er nog veel meer te kiezen bij Odido. We vertellen je alles over hoe je Apple One gratis krijgt en de andere Extra’s.

Dit kun je met Apple One

Met Apple One vind je Apple’s diensten allemaal op één plek voor 19,95 euro per maand. Daarmee bespaar je flink in vergelijking met de prijs voor de services apart van elkaar. Ideaal dus als je toch al gebruik maakt van Apple Music, Apple TV+, iCloud+ én Apple Arcade.

Apple Music (normaal 10,99 euro per maand) gaat de strijd aan met muziekstreamingdiensten als Spotify en Deezer. Luister naar je favoriete afspeellijsten en er is zelfs een heuse karaokefunctie: Apple Music Sing. Daarmee hoor je alleen de achtergrondmuziek en op het beeld zie je direct de goede tekst die je moet zingen.

Via Apple TV+ (normaal 9,99 euro per maand) stream je toffe films, series en boeiende documentaires. Er zijn originele producties te vinden die exclusief via Apple’s streamingdienst te kijken zijn. Handig is dat je via AirPlay direct verbinding maakt met je televisie, zodat je zo snel mogelijk kunt ontspannen na een drukke dag.

Bij Apple One inbegrepen zijn verder ook iCloud+ (normaal 0,99 euro per maand) en Apple Arcade (normaal 6,99 euro per maand). Laatstgenoemde laat je altijd en overal onbeperkt gamen. Alleen bij het opstarten heb je even kort een internetverbinding nodig, maar daarna werkt alles gewoon offline. Het aanbod bestaat uit meer dan 200 games die nergens anders te spelen zijn.

Je sluit Apple One nu af via Odido en probeert het bovendien eerst drie maanden lang gratis uit. Na deze drie maanden betaal je 19,95 euro per maand voor vier diensten. Dat betekent dat je 9 euro uitspaart.

Volledig gratis bij Odido Unlimited Premium

Drie maanden gratis Apple One is al leuk, maar de Extra’s bij de Unlimited-abonnementen van Odido maken het helemaal interessant. Je mag dan volledig gratis een dienst uitkiezen met het puntensysteem. Bij Unlimited Plus is dat een punt en ga je voor Premium, dan zijn het er zelfs drie én profiteer je van de snelste internetverbinding. Je hebt naast Apple One de keuze uit onder andere HBO Max, SkyShowtime, Videoland en Viaplay.

Let op: als je Apple One gratis wil bij je Odido-abonnement, dan kost dat drie punten en moet je voor Premium kiezen. Het is dan niet mogelijk daarnaast nog eens twee andere diensten gratis te krijgen.

iPhone 15 tijdelijk extra voordelig

Natuurlijk sluit je een Unlimited-abonnement ook gewoon af in combinatie met een toestel. De iPhone 15 is nu tijdelijk bovendien extra voordelig dankzij de Haastmakers en krijg je tot 334 euro voordeel. Of ga voor het beste van het beste van Apple met de iPhone 15 Pro of 15 Pro Max. Daarmee schiet je de beste foto’s en maak je gebruik van de krachtigste processor van dit moment.

Ben je al klant van Odido en heb je een ander mobiel abonnement op je adres of internet en tv van de provider? Dan ontvang je klantvoordeel, waaronder tot 7,50 euro korting per maand.

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de iPhoned-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op iPhoned? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu