De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Amazon Prime Days: de beste deals voor Apple-gebruikers op een rij

Redactie
15 juli 2019, 12:48
1 min leestijd
Amazon Prime Days: de beste deals voor Apple-gebruikers op een rij

Bij Amazon is het shop-seizoen geopend met de start van de Amazon Prime Days 2019. Wij zetten onze 11 favoriete deals van het moment op een rij. Waaronder een mooi buitenkansje voor de iPhone XR.

Amazon Prime Days 2019: de beste deals

Black Friday laat nog even op zich wachten, maar daar heeft Amazon geen boodschap aan. Zij stunten de komende dagen met de prijzen met de jaarlijkse Amazon Prime Days. Dit evenement duurt twee dagen (15 en 16 juli) en om er je voordeel mee te doen, is een Amazon Prime-lidmaatschap verplicht. Heb je dit niet, dan kun je ook een proefperiode van 30 dagen starten als je nog nooit eerder Amazon Prime hebt geprobeerd.

amazon prime days 2019

Honderden artikelen zijn tijdens de Amazon Prime Days 2019 stevig in prijs verlaagd, maar het kan een hele klus zijn om tussen de partytenten, onderbroeken en hondenzwembadjes de toffe tech-deals te ontdekken. Daarom hebben we voor jou 11 aanbiedingen uitgekozen die wat ons betreft de moeite waard zijn. Op zoek naar alle deals? Check dan de algemene Amazon Prime Days pagina.

De beste Amazon Prime Day deals voor Apple-gebruikers

Hoewel de Prime Days twee dagen lopen, zijn sommige aanbiedingen maar 24 uur geldig. Kijk daarom altijd even naar de timer bij het product om te zien hoeveel tijd je nog hebt om een aankoop te overwegen. Omdat het niet duidelijk is hoe groot de voorraad van een specifieke aanbieding is, kan het zijn dat een product is uitverkocht.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu