Amazon Lente Deal Dagen 2024: deze aanbiedingen mag je niet missen

21 maart 2024, 15:55
3 min leestijd
Amazon Lente Deal Dagen 2024: deze aanbiedingen mag je niet missen

Bij Amazon zijn de Lente Deal Dagen van 2024 begonnen, waardoor je nog tot en met 25 maart hoge kortingen krijgt. Wij zetten drie interessante aanbiedingen voor je onder elkaar!

Lees verder na de advertentie.

Amazon Lente Deal Dagen 2024

Ben je nog op zoek naar een nieuwe iPhone of andere toffe gadgets? Dan zijn de Lente Deal Dagen van Amazon zeker interessant om te bekijken. Tijdens deze actiedagen biedt Amazon hoge kortingen op verschillende producten, van de Apple Watch Ultra tot handige keukenapparaten. Wees er wel snel bij, want de actie loopt nog tot en met 25 maart 2024. Bekijk hier de beste deals!

1. Ring videodeurbel met batterij

amazon days deurbel ring

Met deze draadloze videodeurbel van Ring weet je altijd wie er voor de deur staat. Enorm handig, zeker als je even niet thuis bent. De deurbel levert HD-beelden, die automatisch vastgelegd worden als er beweging is gedetecteerd. Ook als het donker is worden beelden in kleur opgenomen. Heb je geen stopcontact bij de deur? Geen probleem, want de Ring videodeurbel werkt op batterijen.

Normaal betaal je voor de videodeurbel 149,99 euro, maar tijdens de Amazon Lente Deal Dagen 2024 krijg het apparaat al voor 119,99 euro. Dat is een korting van maar liefst 20 procent! Je haalt de Ring videodeurbel hier bij Amazon:

2. iPhone 15 Plus

amazon days iphone 15 plus

Wil je binnenkort een nieuwe iPhone kopen? Dan is dit het moment om de iPhone 15 Plus te halen, want je krijgt de telefoon veel goedkoper tijdens de Amazon Lente Deal Dagen 2024. Waar je standaard 1499 euro betaalt voor de uitvoering met 512 GB, is dat nu tijdelijk nog maar 1230 euro.

Voor die prijs krijg je vrijwel alle functies van de iPhone 14 Pro, maar dan tegen veel minder geld. De iPhone 15 Plus beschikt over een verbeterde nachtmodus, het Dynamic Island en een 48-megapixelcamera. Daarnaast is de batterijduur van het toestel enorm goed. Je bestelt de iPhone 15 Plus tijdens de Amazon Lente Deal Dagen hier:

3. Roborock stofzuiger met dweilfunctie

Een robotstofzuiger is misschien wel dé huishoudhulp waar je naar zoekt, want zo hoef je nooit meer zelf te stofzuigen. De Roborock Q5 Pro beschikt over een LiDAR-scanner, waarmee het apparaat een plattegrond maakt van je huis. Stof en (dieren)haren worden via automatische routines opgeruimd, terwijl jij even boodschappen doen bent of bijvoorbeeld nog aan het werk bent.

amazon days robotstofzuiger

De slimme stofzuiger heeft ook een dweilfunctie, zodat de vloer nog grondiger schoongemaakt wordt. Tijdens de Amazon Lente Deal Dagen betaal je nog maar 279 euro voor de robotstofzuiger, na 25 maart is dat weer 349 euro. Wees er dus snel bij, want nu krijg je de Roborock nog met 20 procent korting. Bekijk de slimme robotstofzuiger hier:

Meer over de Amazon Lente Deal Dagen 2024

Tijdens de Amazon Lente Deal Dagen krijg je op nog veel meer producten hoge kortingen. Zo zijn ook de Apple Watch en diverse hoesjes voor je iPhone nu in de aanbieding. Dat is niet alles, want ook eten, drinken, games, kleding en huishoudelijke producten zijn nu veel goedkoper te krijgen. Ben je benieuwd naar alle aanbiedingen? Bekijk dan hier het hele overzicht van de Amazon Lente Deal Dagen!

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Bronnen afbeeldingen: Amazon, Amazon, Amazon
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu