Apple AirPods Pro 2: dit is de beste aanbieding

22 maart 2024, 15:30
1 min leestijd
Apple AirPods Pro 2: dit is de beste aanbieding

Zijn jouw oordopjes toe aan vervanging? Goed nieuws! De AirPods Pro 2 zijn nu in de aanbieding! iPhoned laat je zien waar je de beste deal kunt vinden voor deze oordopjes!

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe functies

De nieuwe variant van de AirPods Pro heeft een aantal verbeteringen gekregen. Zo is deze nieuwste versie voorzien van een oplaadcase met usb-c-aansluiting. Daardoor heb je nog maar één kabel nodig om al jouw Apple apparaten mee op te laden.

In vergelijking met de 1e generatie AirPods Pro filtert deze nieuwe variant maar liefst twee keer zoveel omgevingsgeluid weg. Ook zijn ze op een nieuwe manier te bedienen, het geluid regel je nu namelijk aan de hand van touchbesturing. Wil je het geluid harder of zachter zetten? Dit doe je door over het steeltje heen te vegen.

AirPods Pro 2 aanbieding

Ben je van plan om nieuwe AirPods aan te schaffen? Dan is nu hét moment om de AirPods Pro 2 te kopen! Normaal gesproken betaal je namelijk voor oortjes namelijk 299 euro. Ze zijn nu echter bij diverse webshops flink in de aanbieding. Hieronder hebben we de beste deals voor je verzameld. Let wel op: de onderstaande aanbiedingen zijn van toepassing op de variant met usb-c-aansluiting.

Aanbieding net misgelopen?

Was je net te laat om te kunnen profiteren van een van de bovenstaande aanbiedingen? Neem dan zeker even een kijkje in onderstaande prijsvergelijker! Hierin staat altijd de laagste prijs van dit moment.

Apple AirPods Pro 2 deals

Los toestel Refurbished

Apple AirPods Pro 2

€ 233,95

1 dag

Bekijk bij Mobiel.nl
Mobiel.nl

Apple AirPods Pro 2

€ 234,95

1 dag

Bekijk bij Amazon
Amazon

Apple AirPods Pro 2

€ 234,95

1 dag

Bekijk bij Belsimpel
Belsimpel
Vergelijk alle Apple AirPods Pro 2 prijzen

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu