Combivoordeel abonnementen

Een consument combineert/gebruikt verschillende diensten van zijn provider en krijgt daar ook iets voor terug. Dat heet combivoordeel. Ongeveer 90 procent van alle huishoudens komt hiervoor in aanmerking. Reden genoeg voor iPhoned om een combivoordeel-filter in onze prijsvergelijker op te nemen.

Maar wat is combivoordeel precies? Hoe werkt de nieuwe filter, welke soorten combivoordeel zijn er en wanneer kom ik in aanmerking? Deze pagina beantwoordt al je vragen.

Wat is combivoordeel?

Combivoordeel is het voordeel dat providers bieden als je verschillende diensten van hen combineert, of samen met andere abonnees een groep start. Dit kan voordeel zijn in de vorm van korting op een mobiel abonnement, extra data, gratis onderling bellen en/of zelfs gratis tv-zenders.

Hoe werkt de combivoordeel filter?

Het is erg simpel. Vink aan of je al een vaste internetverbinding en/of digitale televisie van KPN, Telfort of Ziggo hebt. Of dat er iemand op jouw woonadres al KPN Mobiel-abonnement heeft, of dat je iemand kent met een T-Mobile-abonnement. De persoon met het T-Mobile-abonnement mag naast een vriend ook een familielid zijn. Nu worden de combivoordeel-abonnementen, waarin de korting en eventuele andere voordelen van toepassing zijn, in de vergelijking meegenomen.

De abonnementen met combivoordeel worden in de vergelijker weergegeven door de extra blauwe tekstregel onder de abonnementeninformatie waarin kort het voordeel wordt benoemd. Door op het informatie icoontje te klikken krijg je meer informatie te zien over het abonnement. Tevens worden de extra voordelen waarvan je kunt profiteren opgesomd en wanneer deze gelden.

Let er op dat we bij de vergelijking ook alle andere reguliere abonnementen tonen. Hierdoor kan het voorkomen dat abonnementen met combivoordeel niet meteen zichtbaar zijn. Prijsvechters zoals Tele2, Hollandsnieuwe en Ben zijn nog regelmatig goedkoper ondanks de korting. Providers met combivoordeel, zoals KPN en Vodafone, zijn wel beter zichtbaar bij abonnementen met grote databundels.

Tip: Zie je in de vergelijking geen aanbieding van de provider waarvan je een combivoordeel optie hebt aangevinkt? Kies dan bij ‘Provider’ de provider die je wilt zien in de vergelijker.

Wanneer kom ik in aanmerking voor combivoordeel?

Er zijn verschillende providers die combivoordeel aanbieden aan hun klanten. Hieronder staat per provider uitgelegd wanneer je in aanmerking komt voor het combivoordeel, en wat voor combivoordeel je krijgt.

KPN Compleet

Bij KPN kun je op verschillende manieren gebruikmaken van combivoordeel, genaamd KPN Compleet. Je krijgt al voordeel als je twee KPN Mobiel-abonnementen combineert of als je een KPN Mobiel-abonnement combineert met KPN Alles-in-1. Hoe meer producten je van KPN onder één dak hebt, des te meer combivoordeel je krijgt. Alle abonnementen van KPN, die je opgeeft om in aanmerking te komen voor KPN Compleet, moeten op hetzelfde adres geregistreerd staan. De voordelen van KPN Compleet zijn:

 • 5 euro extra korting
 • Dubbel zoveel data in de hele EU
 • Een gratis zenderpakket naar keuze
 • Gratis onderling bellen
 • Onderling MB’s delen

Een overzicht van alle combivoordelen die je krijgt bij verschillende combinaties van abonnementen van KPN hebben we hier op een rijtje gezet.

Korting van 5 euro per maand op de factuur van elk mobiel abonnement, bovenop eventuele standaard korting, bij een combinatie van:

 • Twee of meer KPN Mobiel-abonnementen;
 • Een KPN Mobiel-abonnement met KPN Vast: Interactieve TV;
 • Een KPN Mobiel-abonnement met KPN Vast: Internet;
 • Een KPN Mobiel-abonnement met KPN Vast: Internet en Interactieve TV;
 • Een KPN Mobiel-abonnement met KPN Vast: Internet, Interactieve TV en Vast bellen.

Dubbel zoveel data in de hele EU voor elk mobiel abonnement geregistreerd op het opgegeven adres. Dat betekent dubbele MB’s, minuten en sms’jes bij een combinatie van:

 • Een KPN Mobiel-abonnement met KPN Vast: Interactieve TV;
 • Een KPN Mobiel-abonnement met KPN Vast: Internet;
 • Een KPN Mobiel-abonnement met KPN Vast: Internet en Interactieve TV;
 • Een KPN Mobiel-abonnement met KPN Vast: Internet, Interactieve TV en Vast bellen.

Gratis zenderpakket naar keuze met de mogelijkheid om elke maand te wisselen van pakket. Keuze uit het Pluspakket (t.w.v. 10 euro) of FOX Sports Eredivisie (t.w.v. 7,50 euro), bij een combinatie van:

 • Een KPN Mobiel-abonnement met KPN Vast: Interactieve TV;
 • Een KPN Mobiel-abonnement met KPN Vast: Internet en Interactieve TV;
 • Een KPN Mobiel-abonnement met KPN Vast: Internet, Interactieve TV en Vast bellen.

Gratis onderling bellen naar alle vaste en mobiele nummers geregistreerd op het opgegeven adres, bij een combinatie van:

 • Twee of meer KPN Mobiel-abonnementen;
 • Een KPN Mobiel-abonnement met KPN Vast: Internet, Interactieve TV en Vast bellen.

Onderling MB’s delen met alle mobiele abonnementen geregistreerd op het opgegeven adres. Onderling MB’s delen geldt alleen in Nederland. Dat betekent iemand extra MB’s lenen of zelf krijgen, bij een combinatie van:

 • Twee of meer KPN Mobiel-abonnementen.

KPN Compleet abonnementen vergelijken

Via onderstaande links kun je eenvoudig het KPN Compleet-aanbod bekijken per iPhone:

Vodafone Non Stop

Vodafone biedt in samenwerking met Ziggo ook combivoordeel aan, onder de naam Vodafone Non Stop. Heb je als klant een Start, Scherp, Smart, Red of Black mobiel abonnement bij Vodafone én Ziggo Digitale TV en Internet? Dan kom je in aanmerking voor Vodafone Non Stop. Voorwaarden zijn dat de minimale internetsnelheid van je Ziggo-abonnement 30 Mbps is en dat zowel het abonnement bij Vodafone als bij Ziggo op hetzelfde adres geregistreerd staan. Hieronder staan de combivoordelen die je bij Vodafone Non Stop krijgt:

 • Korting van 5 euro per maand op de factuur van elk Red, Smart of Black abonnement bij Vodafone. Geldig op een zowel een sim only als een abonnement met telefoon.
 • Gratis extra TV-pakket naar keuze bij Ziggo (t.w.v. maximaal 14,95 euro per maand), met keuzeopties: Ziggo Movies en Series L, Ziggo Sport Totaal of Ziggo Kids.
 • Dubbele data bij elk Start, Scherp, Smart, Red of Black mobiel abonnement bij Vodafone. Vodafone verdubbelt alleen je internetbundel.
 • Gratis Veilig Online Pakket (t.w.v. 6,95 euro per maand), met onder andere beveiliging bij diefstal, verlies en internetbankieren.

Vodafone Non Stop abonnementen vergelijken

Via onderstaande links kun je eenvoudig het Vodafone Non Stop aanbod bekijken per iPhone:

T-Mobile Samen

Het combivoordeel dat T-Mobile aanbiedt heet T-Mobile Samen. Start samen met andere T-Mobile-klanten met een mobiel abonnement een groep om in aanmerking te komen voor T-Mobile Samen. De mensen met wie je een groep start kunnen vrienden of familie zijn, maar ook onbekenden waarmee je simpelweg hebt afgesproken om in een groep te gaan.

Er zijn besloten Facebook-groepen om mensen te vinden voor T-Mobile Samen. Afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt, kun je verschillende combivoordelen krijgen. Hieronder staan de combivoordelen van T-Mobile Samen opgenoemd per abonnement:

Extra korting met een T-Mobile Go abonnement:

 • In een groep met één ander persoon: 2,50 euro korting per maand op de factuur, per groepslid;
 • In een groep met twee of meer personen: 5 euro korting per maand op de factuur, per groepslid.

Een ander T-Mobile mobiel abonnement? Je belt dan gratis onderling met alle leden uit de groep. Ieder groepslid mag daarnaast elke maand één keuze maken uit:

 • Korting van 2,50 euro op de factuur;
 • Gratis 500 MB extra data;
 • Dubbele T-Mobile-punten op de factuur.

T-Mobile Samen abonnementen vergelijken

Via onderstaande links kun je eenvoudig het T-Mobile Samen-aanbod bekijken per iPhone:

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's