Combivoordeel abonnementen

Een consument combineert/gebruikt verschillende diensten van een provider en krijgt daar ook iets voor terug. Dat heet ‘combivoordeel’. Ongeveer 90 procent van alle huishoudens komt hiervoor in aanmerking. Jij ook? Het is in ieder geval genoeg reden voor iPhoned om een combivoordeel-filter in onze prijsvergelijker op te nemen.

Maar wat is een combivoordeel precies? Hoe werkt de nieuwe filter, welke soorten combivoordeel zijn er en wanneer kom ik in aanmerking? Deze pagina beantwoordt al je vragen.

Wat is combivoordeel?

Combivoordeel is het voordeel dat providers bieden als je verschillende diensten van hen combineert, of samen met andere abonnees een groep start. Dit kan voordeel zijn in de vorm van korting op een mobiel abonnement, extra data, gratis onderling bellen en/of zelfs gratis tv-zenders. Zo is het ook mogelijk om een streamingsdienst als Netflix bij een bepaald abonnement van een provider te krijgen.

Hoe werkt de combivoordeel filter?

Het is erg simpel. Vink aan of je al een vaste internetverbinding en/of digitale televisie van KPN, Tele2 of Ziggo hebt. Of dat er iemand op jouw woonadres al KPN Mobiel-abonnement heeft, of dat je iemand kent met een Simyo Compleet-abonnement. De persoon met het T-Mobile-abonnement mag naast een vriend ook een familielid zijn. Nu worden de combivoordeel-abonnementen, waarin de korting en eventuele andere voordelen van toepassing zijn, in de vergelijking meegenomen. Er zijn in ieder geval veel combinaties mogelijk, dus probeert het maar!

De abonnementen met combivoordeel worden in de vergelijker weergegeven door de extra oranje tekstregel boven de abonnementeninformatie. Door op het abonnement te klikken krijg je meer informatie te zien over de combinatie. Tevens worden de extra voordelen waarvan je kunt profiteren opgesomd. Ook zie je wanneer deze gelden.

Let er op dat we bij de vergelijking ook alle andere reguliere abonnementen tonen. Hierdoor kan het voorkomen dat abonnementen met combivoordeel niet meteen zichtbaar zijn. Ondanks de korting zijn prijsvechters zoals Tele2, Hollandsnieuwe en Ben zijn nog regelmatig goedkoper. Providers met combivoordeel, zoals KPN en Vodafone, zijn wel beter zichtbaar bij abonnementen met grote databundels.

Tip: Zie je in de vergelijking geen aanbieding van de provider waarvan je een combivoordeel optie hebt aangevinkt? Kies dan het kopje links genaamd ‘Combinatievoordeel’ de aanbieder die je wilt zien in de vergelijker.

Wanneer kom ik in aanmerking voor combivoordeel?

Er zijn verschillende providers die combivoordeel aanbieden aan hun klanten. Hieronder staat per provider uitgelegd wanneer je in aanmerking komt voor het combivoordeel, en wat voor combivoordeel je krijgt.

Het combivoordeel van KNP heet KPN Hussel

Heb je al Internet van KPN of XS4ALL? Profiteer dan van extra Husselvoordeel.

 • Elke maand € 5 of € 7,50 korting (afhankelijk van jouw soort abonnement).
 • Extra € 5 entertainment korting bij een entertainmentpakket naar keuze (bijvoorbeeld ESPN Compleet, Film 1 of Spotify).

Ziggo Combivoordeel

Combineer je Vodafone met internet van Ziggo dan ontvang je korting en gratis extra’s.

 • Elke maand € 2,50 korting bij een Start abonnement.
 • Elke maand € 5,- korting bij een Red abonnement.
 • Dubbele data voor mobiel internet
 • Gratis extra tv-pakket: Ziggo Sport Totaal,  Ziggo Movies & Series L of Ziggo Kids.
 • Gratis Safe Online XL pakket t.w.v. € 6,95 van F-secure.

T-Mobile Klantvoordeel

Met Klantvoordeel van T-Mobile krijg je extra voordelen als je meerdere abonnementen combineert op één adres. Welk voordeel je krijgt hangt af van je combinatie. Hieronder 3 voorbeelden:

Combinatie van Unlimited Mobiel met internet Thuis

 • Unlimited Mobiel van €35 voor €25 per maand
 • Max. internetsnelheid thuis van €35 voor €25 per maand

Combinatie van 2 Mobiel abonnementen

 • Elke maand € 2,50 korting op je mobiele abonnementen
 • Elke maand 2GB data extra op je mobiele abonnementen

Combinatie van Internet Thuis met een 5G Mobiel abonnement

 • Elke maand € 5 extra korting op je Thuis abonnement
 • Elke maand € 2,50 korting op je mobiele abonnement
 • Elke maand 2 GB extra data op je mobiele abonnement

Tele2 Klantvoordeel

Je hebt recht op voordelen als je twee of meer abonnementen hebt op hetzelfde adres. Je ontvangt je voordeel zolang er minimaal één ander mobiel abonnement van Tele2 of een abonnement van T-Mobile Thuis ook is aangemeld voor Klantvoordeel.

 • Elke maand 1GB extra bij je 1GB of 2GB databundel
 • Elke maand 3GB extra bij je 5GB databundel
 • Elke maand 5GB extra bij je 10GB of 20GB databundel
 • Elke maand € 5 korting op T-Mobile Thuis als je een mobiel abonnement combineert met T-Mobile Thuis.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu