ZZP Assistent handige iPhone app voor zelfstandig ondernemers
Redactie

De ABN AMRO heeft een praktische applicatie ontwikkeld, die zelfstandig ondernemers op de iPhone kunnen gebruiken. De app ZZP Assistent biedt een agenda en functies om diverse gegevens te registeren.

ZZP Assistent

zzp-assistentDe ZZP Assistent app kan door elke freelancer of zelfstandig ondernemer op de iPhone geïnstalleerd worden, want het is niet nodig om bij de ABN AMRO een rekening te hebben lopen. De applicatie is vooral handig om gegevens te registreren, zoals gereden kilometers, uitgaven en uren. Het is ook makkelijk dat er vanuit de app een conceptfactuur opgesteld kan worden om deze vervolgens naar de computer te sturen. Op een later moment heb je dan de mogelijkheid om de factuur nog aan te passen en af te stemmen op je eigen huisstijl.

Agenda

Als je de app ZZP Assistent opent, dan zie je meteen de agenda voor de hele dag. Naast de datum staan knoppen en daarmee kun je naar de vorige dag of naar de volgende dag navigeren. Onder de datum staan nog een aantal gegevens vermeld, zoals uren, kilometers, facturen en uitgaven. In het donkergroen gekleurde menu dat links in het scherm staat kun je klanten, taken en projecten invoeren.

De app ZZP Assistent is gratis op je iPhone te installeren.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.