Zwarte Cross-app toont programma en navigatie op festivalterrein
Gijs Ettes

Zoals het elk festival betaamt, is er ook een officiële iOS-app voor de Zwarte Cross. De 18e editie van het evenement is vandaag van start gegaan en duurt tot en met zondag. Met de app heb je onder andere het programma en een handige kaart tot je beschikking.

Vind je weg op het festivalterrein

Zwarte Cross 2014Deze kaart helpt je om je tent, fiets of auto terug te vinden en wijst je de weg op het festivalterrein. Je krijgt een mooi overzicht van alle kroegen, podia en plaatsen waar je kunt dansen, borrelen en eten. Ook toont de kaart de campings van de Zwarte Cross 2014.

Via de navigatiebalk onder in beeld kun je verder het laatste nieuws lezen en per dag kijken wat er allemaal te doen is. Als je op een artiest of activiteit klikt, krijg je meer informatie en heb je de mogelijkheid om deze toe te voegen aan je favorieten. Zo geef je als het ware je eigen programma vorm, al kun je niet je favorieten per dag of tijdstip raadplegen.

Meer over Zwarte Cross 2014

Zwarte Cross 2014 trapt vandaag af met een poging om het wereldrecord ‘achterwaartse sprong met motor’ te verbeteren. De recordpoging wordt gedaan door motorrijder Jackson Strong die met zijn stunt aandacht wil vragen voor journalist Raif Badawi, die al drie jaar achter de tralies zit in Saudi-Arabië.

Wil je weten wat je nog meer kunt verwachten van de Zwarte Cross 2014? Download dan de gratis app hieronder. Deze vereist iOS 7+ en een kleine 48MB vrije opslagruimte.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.