Zorgverzekering app: kies gemakkelijk de beste verzekering

Roel van Hout
2 december 2013, 14:34
1 min leestijd
Zorgverzekering app: kies gemakkelijk de beste verzekering

Het is weer die tijd van het jaar. Nee, niet Sinterklaas en ook niet Kerst of Oud & Nieuw: je moet een zorgverzekering kiezen! Deze zorgverzekering app kan je daar een handje bij helpen.

Het loopt namelijk nogal uiteen welke zorgverzekering het beste bij jou past. Niet iedereen wil namelijk hetzelfde gedekt hebben. Oorspronkelijk hadden we een overzicht van goede apps, waarmee je snel checkt welke verzekering het beste bij je past, willen maken. Tot onze niet geringe verbazing was Zorgverzekering Vergelijken de enige fatsoenlijke app waarmee dat kan.

Gelukkig is één app genoeg. Verwacht geen spetterende animaties of mooie menu’s: Zorgverzekering Vergelijken biedt je een lijstje met daarin actuele prijzen. Deze worden telkens bijgewerkt als je de app opent.

Gedetailleerd dekking kiezen met zorgverzekering app

Je kunt heel precies aangeven wat je gedekt wil hebben: de app laat je onder meer de hoogte van je eigen risico aangeven, je leeftijd, of fysiotherapie in het pakket moet en of je verzekering voor alternatieve geneeswijzen wil.

Lees verder na de advertentie.

De app is al meer dan een jaar oud, maar nog steeds up-to-date en een handige manier om snel het aanbod te vergelijken en op je wensen af te stemmen. Bovendien bevat de app koppelingen naar de site van de verzekeraar, zodat je desgewenst meteen een verzekering af kunt sluiten.

 

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's