ZoekMarktplaats, marktplaats.nl op je iPhone

Redactie
25 mei 2009, 22:03
1 min leestijd
ZoekMarktplaats, marktplaats.nl op je iPhone

ZoekMarktplaats is een applicatie waarmee je door de grootste online ”winkel” van Nederland heen kunt lopen. Je kunt alle advertenties bekijken, door te zoeken, of door door de categorieën te surfen. Vanaf versie 2.1 die ter review ligt bij Apple, kun je ook informatie van de adverteerder bekijken (naam+woonplaats e.d), en kun je via Google Maps kijken waar het artikel precies op te halen is.

De reviews over de applicatie zijn tot nog toe niet echt positief, maar volgens de ontwikkelaar moet dit met de komst van de volgende versie vele malen beter worden.

Promocode’s ZoekMarktplaats winnen?

Wij hebben via Gonny (dankjewel!) die in contact stond met de ontwikkelaar van de applicatie een aantal promocode’s ontvangen. Met de promocode’s kun je de applicatie vanzelfsprekend gratis downloaden, hellaas is dit alleen mogelijk als je beschikt over een Amerikaans App Store account.

De eerste 2 snelle lezers krijgen een promocode! Er valt ook nog een derde promocode te verdienen: Wij geven de laatste tijd veel code’s weg, en daarom ben ik op zoek naar de beste manier om een promocode te verloten. De beste tip krijgt de derde promocode!

Lees verder na de advertentie.

Promocode #1: 6WNMPF3HJHFH

Promocode #2: 6J7KKYYNL4NT

Meld het in een reactie als je er een hebt, altijd leuk!

Screenshots ZoekMarktplaats

<br /><br />

Download ZoekMarktplaats voor €0.79 in de App Store

Categorie: Lifestyle

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's