Zoek Mijn Vrienden iOS 7 versie verschenen
Roel van Hout

Apple heeft de laatste van de eigen iOS-apps bijgewerkt: de Zoek Mijn Vrienden iOS 7 versie is in de App Store verschenen.

Zoek Mijn Vrienden was een beetje het lelijke eendje: alle andere Apple-apps hadden inmiddels al een metamorfose ondergaan om beter in iOS 7 te passen. Zo niet de Zoek Mijn Vrienden app: deze app had nog altijd de donkerbruin lederen schil.

Apple heeft nu echter de Zoek Mijn Vrienden iOS 7 versie uitgebracht. Weg is het leer, weg zijn de donkere kleuren en schaduwen, weg zijn de stiksels: deze app past weer helemaal in iOS 7. Dat betekent veel wit, en ronde profielfoto’s. Hier en daar zijn menu’s ook enigszins doorzichtig, zodat het geheel mooi in iOS 7 past.

Zoek Mijn Vrienden iOS 7 brengt geen nieuwe functies met zich mee

Aan de werking van de app is verder niets veranderd. Je kunt inloggen op Zoek mijn Vrienden met je Apple ID, en vervolgens vrienden met een iPhone uitnodigingen sturen om hun locatie te kunnen zien.

Als ze je uitnodiging accepteren, kun je vervolgens op een kaart zien waar zij zich bevinden. Handig als je ergens af hebt gesproken waar jullie allebei nog nooit geweest zijn, zodat je elkaar makkelijk terug kunt vinden.

Zoek mijn vrienden

Apple

Gratis via App Store
Zoek mijn vrienden
Zoek mijn vrienden
Zoek mijn vrienden
Zoek mijn vrienden
Zoek mijn vrienden

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.