Zoek een golfbaan en reserveer met de Golfy app op je iPhone

Redactie
1 februari 2013, 7:28
1 min leestijd
Zoek een golfbaan en reserveer met de Golfy app op je iPhone

Liefhebbers van golfen kunnen met de deze week gelanceerde Golfy app op hun iPhone real-time tee time reserveren. Maar de app biedt uiteraard nog meer mogelijkheden, zoals een overzichtelijke kaart met golfbanen.

Golfy

golfy-appOm van de app Golfy gebruik te maken moet je eerst een account registreren of je aanmelden via Facebook of Linkedlin.. Bij de accountregistratue moet je persoonsgegevens als je naam en adres vermelden. Zelf kun je optioneel ervoor kiezen om ook je handicap en NGF-nummer in te voeren. Ook kun je de home course vermelden. Het handige van de app is dat je in real-time een tijd kunt reserveren, waarop je golf wilt gaan spelen. Zoek bijvoorbeeld op tee time per dagdeel of op de maximale afstand van je woonplaats om daarna de tijd vast te leggen.

Clubs

In de app Golfy zie je een tabblad Clubs en daarmee kun je een overzicht krijgen van de dichtstbijzijnde golfbanen. Je kunt eenvoudig een golfbaan vinden op basis van de location based gps om vervolgens binnen vier klikken tee time vast te leggen. De gegevens komen direct binnen bij de golfclub. Naast dit alles biedt Golfy dagelijks ook nog een speciale aanbieding in de vorm van de Deal van de Dag.

Lees verder na de advertentie.

Speel je regelmatig golf? Download dan de app Golfy gratis op je iPhone.

Birdy Golf

Total Golf Solutions

Gratis via App Store
Birdy Golf
Birdy Golf
Birdy Golf
Birdy Golf
Birdy Golf
Birdy Golf
Birdy Golf
Birdy Golf
Birdy Golf
Birdy Golf

Categorieën: Gratis, Sport

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's