Zing samen met vrienden met de Sing! app op je iPhone
Redactie

Vanaf nu hoef je niet meer naar een karaokebar te gaan om met en voor je vrienden te zingen. Installeer gewoon de Sing! app op je iPhone en join the global karaoke party om een leuke tijd te beleven.

Kies een nummer

Kies heel eenvoudig een nummer uit binnen de app Sing!, waarna je de tekst zelf meezingt, die op je iPhone in beeld verschijnt. Zet wel je beste stem op, want het resultaat zal worden geupload. Je nodigt daarna vrienden of zelfs vreemden uit om het door jou gezongen nummer ook mee te zingen. Op die manier wordt je eigen zangprestatie gecombineerd met die van anderen. Het resultaat is dan een unieke meerstemmige weergave van het lied.

Zingen met koptelefoon

Er wordt aangeraden om met je koptelefoon op te zingen, want dat is voor de interface van de app extra handig. Je ziet de tekst van grijs naar wit verspringen en ook kun je onderin het scherm zien of je wel de juiste noten aanslaat. Voor het starten van een muzieknummer heb je de keuze om het lied alleen te zingen of een duet aan te gaan. Maar je kunt ook direct meer mensen uitnodigen om met zijn allen het lied te zingen. In de app zijn uiteenlopende nummers beschikbaar van diverse artiesten.

De app Sing! is gratis beschikbaar voor je iPhone. Door middel van in-app inkopen heb je meer keuze dan de vijf nummers, die gratis tot je beschikking staan.

Smule - The #1 Singing App

Smule

9 (46 reviews)
Gratis via App Store
Smule - The #1 Singing App
Smule - The #1 Singing App
Smule - The #1 Singing App
Smule - The #1 Singing App
Smule - The #1 Singing App

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.