Zing mee met de ZingSint app op je iPhone

Redactie
18 november 2012, 8:28
1 min leestijd
Zing mee met de ZingSint app op je iPhone

Sinterklaas is gisteren in Nederland aangekomen en dat betekent dat de kinderen hun schoen weer mogen opzetten. Natuurlijk moet er dan gezongen worden en dat kan nu met de ZingSint app op je iPhone in de vorm van karaoke.

Zing gezellig mee

Met de ZingSint app op je iPhone leer je weer snel alle teksten van Sinterklaasliedjes en zing je volop mee met pianomuziek als begeleiding. Je kunt in totaal met veertien verschillende liedjes meezingen. Selecteer een liedje en je ziet op het scherm van je iPhone de eerste regels van de tekst verschijnen. De woorden zijn verdeeld in verschillende vakjes en de kleurovergang laat je net als bij karaoke zien waar je bent. Je kunt in de bibliotheek een overzicht vinden en op naam van de liedjes zoeken. De app biedt een leuke combinatie van Sinterklaasliedjes met muziek, songtekst en karaoke functie.

Eigenschappen ZingSint

Je komt helemaal in de stemming van Sinterklaasavond als je meezingt met de liedjes van de ZingSint app, die over nog meer eigenschappen beschikt. Zo kun je het afspelen van het liedje pauzeren of stoppen en de afspeelsnelheid instellen op het gewenste tempo. Ook kun je een liedje keer op keer herhalen totdat je de tekst weer helemaal uit je hoofd kent.

Lees verder na de advertentie.

De app ZingSint is voor 0,89 euro beschikbaar voor de iPhone.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's