Update Ziggo TV-app: buitenshuis tv-kijken op je iPhone of iPad
Gijs Ettes

Klanten van Ziggo kunnen nu ook buitenshuis televisie kijken met hun iOS-apparaat, mits ze de beschikking hebben over een 3G- of 4G-verbinding. In totaal zijn er 51 zenders om te bekijken in de vernieuwde app.

Ziggo TV wordt functioneler

ziggo tv appMedio januari werd de Android-app van een update voorzien en nu is ook eindelijk de iOS-versie van Ziggo TV aan de beurt. Naast buitenshuis tv-kijken brengt versie 5.0 van de app veel bugfixes en nieuwe functies met zich mee. Je kunt nu het hele On Demand-aanbod van Ziggo op je iPhone of iPad bekijken. Het aanbod van On Demand is overigens niet bijzonder uitgebreid, al zijn er wel enkele recente films en series te vinden.

Verder is de Ziggo TV-app voorzien van een nieuwe startpagina en een verbeterde navigatiestructuur. Ook is de app na de update beter verbonden met interactieve televisie van Ziggo. Maak je bijvoorbeeld een kijklijst aan in de applicatie, dan wordt deze automatisch gesynchroniseerd naar de settop-box bij je televisie.

Een andere handige toevoeging is de betere werking van TV gemist. Deze functie laat je namelijk tot tien dagen later je favoriete programma terugkijken. Hierbij maakt het overigens niet uit als je tussentijds van apparaat switcht; de app onthoudt waar je bent gebleven zodat je direct verder kunt kijken.

Download de Ziggo TV-app

Via onderstaande link kun je de Ziggo TV-app downloaden op elke iPhone, iPad en iPod touch die over iOS 6 of nieuwer beschikt. De applicatie is geoptimaliseerd voor alle schermgroottes en weegt 14,1MB. Ondervind je na installatie problemen met de app, dan kun je de probleemoplosser van Ziggo doorlopen.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.