Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Ziggo GO krijgt meer zenders en AirPlay-ondersteuning

Rick van der Veer
26 juni 2017, 19:02
1 min leestijd
Ziggo GO krijgt meer zenders en AirPlay-ondersteuning
Ziggo GO

Ziggo GO

Gratis

Reviewscore

7

De Ziggo Go-app is flink uitgebreid. Naast bijna vijftig extra zenders kun je nu ook video’s uit het Movies & Series-pakket naar je Chromecast of Apple TV streamen.

Lees verder na de advertentie.

Dit is nieuw in de Ziggo GO-update

Ziggo heeft zijn televisie-app voor iOS een grote update gegeven. In de nieuwe versie kun je nu onder meer MTV Live, Animal Planet en Motorsport.tv op je smartphone of tablet kijken. Ook kun je onderweg naar BBC en ARD kijken, iets wat voorheen alleen thuis op je eigen netwerk kon.

Voor eigenaren van een Chromecast of Apple TV bevat de update meer goed nieuws. Series en films uit het Movies & Series-pakket zijn nu naar een Chromecast of Apple TV te streamen via AirPlay. Niet al deze films en series zijn in hd beschikbaar, wat ze minder mooi maakt op een groot scherm. Daarnaast kan het door gebrek aan rechten voorkomen dat sommige films en series niet via AirPlay te checken zijn.

De Ziggo GO-app biedt meer features dan alleen maar streamen. Zo kun je gemiste televisie terugkijken, uitzendingen opnemen op afstand en herinneringen krijgen voor je favoriete programma’s. De app is ook een virtuele afstandsbediening voor de Horizon Mediabox, waardoor je de ‘gewone’ afstandsbediening niet meer nodig hebt.

Ziggo GO downloaden

Via onderstaande link kun je Ziggo GO gratis downloaden uit de App Store. Om de app te gebruiken, is iOS 8.0+ en 76MB aan opslagruimte benodigd. Daarnaast heb je een Ziggo-abonnement nodig om in te kunnen loggen op de app.

Download Ziggo GO in de App Store (gratis)

Ziggo GO

Liberty Global Operations BV

Gratis via App Store
Bron: Ziggo
Categorie: Apps algemeen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's