Met Zero werk je snel en simpel je hele inbox af
Wouter Nijsen

Zero is een nieuwe e-mail-app voor iOS die jou van een overvolle inbox moet afhelpen. Dat doet de app door je aandachtig naar elk ontvangen mailtje te laten kijken.

Een lege inbox met Zero

Als je vaak te maken hebt met een volle inbox, dan kan het behoorlijk wat tijd en moeite kosten om alle mailtjes weg te werken. De nieuwe iOS-app Zero wil je hiermee helpen. Zero werkt met Gmail-, Hotmail-, Outlook-, iCloud en Yahoo-accounts en toont elk ontvangen berichtje één voor één op het scherm.

Hierna kun je bepalen wat je met een ontvangen mailtje wilt doen: bewaren, reageren of verwijderen. Hiervoor zijn de drie knoppen onderin het scherm te gebruiken, maar de app werkt ook met simpele veegbewegingen.

Zero functioneert opvallend goed, al heeft de app ook zijn nadelen. Zo werkt de ‘Mailfeed’, waar alle mailtjes individueel worden getoond, goed, maar steekt de standaard inbox apart in elkaar. Ook de indeling van de app moet je even wennen. Je bent gewend om met het uitklapmenu linksboven te schakelen tussen mappen, terwijl dat in de praktijk moet met de knoppen onderin.

Wel mist er de optie om mailtjes te markeren, zodat je ze gemakkelijk kunt categoriseren. Verder is de app op sommige momenten nog behoorlijk traag. De ontwikkelaar achter Zero geeft echter aan dat enkele tekortkomingen in toekomstige updates worden verholpen.

Zero-app voor iOS downloaden

Als je op zoek bent naar een nieuwe app voor je e-mail, dan is Zero het overwegen waard. Via de onderstaande link kun je de applicatie gratis downloaden. Voor de installatie heb je iOS 7.1 of hoger en 22,2MB aan vrije opslagruimte nodig.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.