Zelfzorg: Bijsluiters vinden door het scannen van barcodes

Redactie
1 juni 2010, 20:36
1 min leestijd
Zelfzorg: Bijsluiters vinden door het scannen van barcodes

Medicijnen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. In alle huishoudens zijn minstens 5 verschillende doosjes met medicijnen te vinden. Het nadeel is dat alle bijsluiters van de pillen, drankjes en poeders anders zijn. Het kan dus erg vervelend zijn als je een bijsluiter kwijt bent. De applicatie Zelfzorg zorgt ervoor dat je alle bijsluiters op zak hebt, zelfs als je de originele bijsluiters kwijt bent.

De applicatie zelfzorg stelt je in staat om handmatig alle medicijnen op te zoeken in de database. Als je je medicijn gevonden hebt, kan je deze aantikken om de bijsluiter te lezen. Hierin staat precies alle informatie over je medicijn.

Barcodes scannen

De applicatie stelt je niet alleen in staat om medicijnen handmatig op te zoeken, want je kan ook kiezen om de barcodes te scannen van de doosjes van de medicijnen. De applicatie zal na het scannen precies herkennen welk doosje je in je hand hebt. De bijsluiter van het medicijn zal dan meteen openen op je scherm. Dit is dus erg handig als je zeker wilt zijn dat je de goede bijsluiter vindt in de database.

Lees verder na de advertentie.

Zelfzorg

Neprofarm

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's