Zankyou app voor de iPhone ideaal voor bruidsparen
Redactie

De Zankyou app voor de iPhone is ideaal voor de aanstaande bruid en bruidegom die in het huwelijk gaan treden. Het is bijvoorbeeld heel gemakkelijk om cadeaus aan de lijst toe te voegen of gasten te bedanken.

Persoonlijke bruiloftsite met online geschenkenlijst

De Zankyou app kan gebruikt worden om de online geschenkenlijst en de bruiloftsite van Zankyou bij te houden op de iPhone. Je kunt ondermeer activiteiten bijhouden, maar ook invoeren welke cadeaus je hebt ontvangen van gasten. Verder kunnen er foto’s op geplaatst worden en kunnen gasten berichten achterlaten in het gastenboek. Het leuke is dat je dus ook een foto van de ontvangen geschenken kunt maken en aan een speciale categorie toevoegen. De gasten van de bruiloft kunnen bovendien ook foto’s uploaden. Verder is het mogelijk om het programma van de dag te raadplegen en kan er een routebeschrijving voor de gasten gecreëerd worden. De Zankyou app biedt dus allerlei mogelijkheden die in het teken van de speciale dag staan.

Zankyou Magazine

Wie binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen kan geen inspiratie genoeg krijgen om de huwelijksdag tot een droomdag te laten worden. Daarom biedt de app Zankyou ook toegang tot het Zankyou Magazine, waarmee je inspiratie kunt opdoen voor je bruiloft.

Binnenkort trouwen? Of van plan je partner ten huwelijk te vragen? Download dan de Zankyou app gratis op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.