De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

YoVivo is een slimme en veelzijdige foto-app voor iOS

Wouter Nijsen
13 juli 2015, 19:02
2 min leestijd
YoVivo is een slimme en veelzijdige foto-app voor iOS
YoVivo!

YoVivo!

Gratis

Reviewscore

7,5

Het nieuwe YoVivo brengt al je opgeslagen foto’s onder in een iOS-app en laat je er vervolgens leuke dingen mee te doen. De app is een soort bestandsbeheerder en fotobewerker in één.

Lees verder na de advertentie.

Foto’s uit de cloud op één plek

Als je foto’s hebt geuploadet naar verschillende plekken in de cloud, kan het lastig zijn om het overzicht te behouden. Zo hebben veel gebruikers een boel foto’s in hun Dropbox of Google Drive staan, maar ook een hele collectie in de Filmrol van hun iOS-apparaat. Gebruik je ook nog diensten als Instagram en Flickr, dan wordt het al helemaal onoverzichtelijk. De nieuwe iOS-app YoVivo helpt je met dit probleem.

YoVivo heeft ondersteuning voor veel verschillende diensten. Zo kan de app overweg met Dropbox, Google Drive of OneDrive, maar worden ook foto’s uit de Filmrol van iOS, Facebook of Instagram verzameld.

YoVivo zit dus al gauw vol met allerlei verschillende mappen, al worden ze op een overzichtelijke manier door de app gepresenteerd. Zo kun je met de knoppen onderin gemakkelijk schakelen tussen foto’s die lokaal zijn opgeslagen en de kiekjes in de cloud.

Het unieke aan YoVivo is dat de app tegelijk een fotobewerker is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om foto’s te verzamelen en een presentatie te maken. Hierbij kun je ze voorzien van geinige effecten, een soundtrack, tekst of emoji. Het aanbod is vrij divers en vooral groot, waardoor de bewerker een beetje rommelig oogt.

Al je foto’s worden overigens veilig bij YoVivo opgeslagen. Door middel van encryptie kun je specifieke foto’s of mappen versleutelen. Dat kan met een wachtwoord, maar de app biedt ook ondersteuning voor Touch ID.

YoVivo voor iOS downloaden

Een andere fijne eigenschap van YoVivo is dat de app geheel gratis is, al moet je vooraf wel een account aanmaken. De applicatie werkt met apparaten op iOS 8 of hoger en is 60,1MB groot. Downloaden kan via de link hieronder.

YoVivo!

YoVivo Limited

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

YoVivo!
YoVivo!
YoVivo!
YoVivo!
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu