YouTube-hit ‘Ginger Kid’ heeft een applicatie

De afgelopen maand is er weer een YouTube-klassieker bijgekomen. In het steeds populairder wordende filmpje is een jongen te zien die uitlegt dat het niet goed is om hem te pesten vanwege zijn haarkleur en vanwege zijn postuur. Dit doet hij met zeer grappige uitspraken en geluiden. Inmiddels staat de eerste applicatie over deze jongen in de App Store.

Soundboard

De applicatie over deze jongen heet ‘Ginger Kid’. De applicatie bevat een soundboard en een aantal filmpjes. Het soundboard is helemaal gevuld met zinnen, woorden en uitspraken van de roodharige jongen. Veel van de uitspraken worden al vaak gebruikt door jongeren op straat, en dus zal het slechts een kwestie van tijd zijn voordat deze applicatie in de top-lijsten terecht komt.

Video’s

De applicatie bevat zoals je hierboven kon lezen ook een video-functie. In de applicatie kan je een aantal korte stukjes van de populaire fimpjes bekijken. Deze filmpjes zijn de ‘grappigste’ momenten uit de YouTube-video’s die ruim 3 miljoen keer bekeken zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Als je het filmpje nog niet kent kan je deze bekijken op de videosite.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.