YouTube app verbeterd en aangepast voor iPhone 5

Redactie
6 december 2012, 7:28
1 min leestijd
YouTube app verbeterd en aangepast voor iPhone 5

De YouTube app van Google is voor de iOS vernieuwd en biedt vanaf nu dus ook ondersteuning voor het grote scherm van de iPhone 5. Verder zijn er aan de hand van feedback van gebruikers nog een aantal aanpassingen doorgevoerd.

Officiële YouTube app

Met de officiële YouTube app kun je nu ook op je iPhone 5 genieten van video’s over de hele wereld en andere YouTube kanalen. Het blijkt dat meer dan een kwart van alle video’s van YouTube bekeken wordt via een mobiel apparaat, zoals de iPhone. Dat is ook een van de redenen geweest dat Google verbeteringen heeft aangebracht voor de mobiele app. Overigens maakt YouTube eerder nog standaard onderdeel uit van iOS en werd de losse app voor het eerst in september op de markt gebracht.

Verbeteringen

De feedback van gebruikers van de YouTube app heeft er in elk geval voor gezorgd, dat Google een aantal verbeteringen heeft aangebracht. Zo is het nu mogelijk om een video zonder problemen te laden en soepel te laten afspelen. Ook kunnen beelden via Airplay draadloos naar een Apple TV worden gezonden. Verder is de VoiceOver aangepast en wordt nu de mogelijkheid geboden om video’s toe te voegen en te verwijderen van de speellijst.

Lees verder na de advertentie.

De app YouTube is gratis te installeren op je iPhone.

YouTube

Google LLC

Gratis via App Store
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Categorieën: Foto en video, Gratis
Spotlight: Youtube

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's