Young Art brengt mobiel programmaboekje uit
Redactie

Young Art is een organisatie in Beverwijk die jongeren in contact wil brengen met cultuur. Jaarlijks wordt er door de organisatie een festival georganiseerd met muziek, theater, films, kunst en literatuur. Dit jaar zal dit festival plaatsvinden op 22 en 23 juli. Voor het eerst is het programmaboekje van het festival nu ook in de App Store te vinden.

Uitgebreide informatie over de artiesten

Op het tweedaagse festival zijn tientallen artiesten te vinden die hun kunsten gaan vertonen. Al deze artiesten zijn vanaf versie 1.1, die vandaag is verschenen, te vinden in de applicatie. Alle artiesten hebben een eigen pagina in de app. Hierop vind je niet alleen een beschrijving van de act, maar ook een link naar de website, biografie en Youtube-pagina van de artiest. Je kan je dus nu al goed voorbereiden op het festival via de Young Art App.

Wallpapers, nieuws en agenda

De applicatie bevat meer dan alleen informatie over artiesten en een tijdschema met optredens. In de applicatie zijn bijvoorbeeld ook een nieuws- en agenda-pagina te vinden. Daarnaast kan je via de applicatie 5 Young Art-wallpapers op je iDevice zetten.

Het Young Art Festival vindt plaats op 22 en 23 juli in Beverwijk. Tijdens het tweedaagse festival zullen onder andere Tim Knol, Chef’Special en Schradinova het podium bestijgen. Daarnaast kan je ook genieten van tientallen theatervoorstellingen, films en kunstwerken. Vergeet natuurlijk niet de gratis applicatie te downloaden om het volledige programma te zien!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.