De simpelste chat-app ooit krijgt nieuwe functies
Gijs Ettes

Yo, de supersimpele chat-app die communicatie beperkt tot twee tekens, heeft een update gekregen. Vanaf versie 1.1 heb je onder andere de mogelijkheid om een eigen profiel met je naam en foto in te stellen, al is dat niet verplicht.

Yo updateDe optie om een profiel te gebruiken bij Yo is opt-in, wat betekent dat je niet per se een fotootje hoeft te uploaden. In de app kun je iemands profiel bekijken door naar rechts te swipen.

De Yo update introduceert verder de functie ‘Yo link’. Deze maakt het mogelijk om links die je hebt gekopieerd en die op je klembord staan, te delen met andere gebruikers. Om de link te sturen, druk je even op de naam van een andere Yo-gebruiker.

Tot slot lijkt Yo met de index-functie een centrale hub te willen worden voor allerhande soorten notificaties. De Yo Index toont een lijst met apps en services die de mogelijkheden van de chat-app benutten, zoals IFTTT, een app waarmee je bepaalde handelingen kunt automatiseren.

Yo update downloaden

Via onderstaande link kun je aan de slag met de Yo update. Deze werkt met elke iPhone, iPad en iPod touch die beschikt over iOS 6 of nieuwer en 13MB aan vrije opslagruimte.

Yo.

Life Before Us, LLC

5 (3 reviews)
Gratis via App Store

Yo.
Yo.
Yo.
Yo.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.