Zeg Yo tegen je vrienden met de Yo app

19 juni 2014, 8:57
1 min leestijd
Zeg Yo tegen je vrienden met de Yo app

Kijk naar WhatsApp en je wordt overladen met functies. Foto’s sturen, video’s sturen, audio opnemen, smileys verzenden… is dat allemaal wel nodig? De makers van de Yo app houden het simpel. Daarmee stuur je simpelweg gewoon: Yo. Dat is alles.

Lees verder na de advertentie.

yo klein

Yo is een app voor iPhone die communiceren versimpelt. In zoverre dus, dat je alleen nog maar ‘Yo’ kunt sturen. Mensen kunnen jou vervolgens ook Yo terugsturen. Daar krijg je dan een pushbericht van. Geen overbodige gesprekken, gewoon Yo.

Zeg Yo

De gratis app ziet er al supersimpel uit. Je kan vrienden uitnodigen voor de app via Facebook, Twitter of sms. Ook kun je anderen tot je vriendenlijst toevoegen door hun gebruikersnaam in te vullen. Vervolgens kun je elkaar gaan begroeten. Zo eenvoudig is het.

Yo is meer dan Hey

Business Insider sprak met Or Arbel, de maker van de app, die uitlegt waarom het ‘Yo’ is geworden en geen ‘hey’ of ‘sup’. “Yo is meer dan ‘hey'”, zegt Arbel. “Yo kan van alles betekenen. Hey betekent hey, maar yo betekent alles. Het is het perfecte woord. Er is geen ander woord dat je op zoveel mogelijk manieren kan gebruiken.”

Veel duidelijker wordt het er niet van. Misschien helpt het als je het account ‘Worldcup’ toevoegt. Steeds als er een doelpunt valt tijdens het WK, krijg je een notificatie met ‘Yo’. Dat kan het dus ook betekenen. De app lijkt aan te slaan. Inmiddels is Yo al 60 duizend keer gedownload.

Download de Yo app voor iPhone

De Yo-app werd in acht uur ontwikkeld, ziet er kleurrijk uit, heeft weinig om handen en is toch geinig. Je kunt de app gratis downloaden in de App Store. Je hebt 5.1 MB aan vrije opslagruimte nodig en minimaal iOS 5.

Yo.

Life Before Us, LLC

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Yo.
Yo.
Yo.
Yo.
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu