Yo-app voegt Store toe en wordt ineens functioneel

Rutger Otto
26 februari 2015, 12:07
2 min leestijd
Yo-app voegt Store toe en wordt ineens functioneel

Het begon als een geinige app waarmee je vrienden het woordje ‘Yo’ kon sturen. Nu heeft de Yo-app een Store, waarmee je op kanalen kunt abonneren en dat maakt de app een stuk functioneler.

Lees verder na de advertentie.

Yo-app was een (nutteloze) hype

Yo was vorig jaar een kleine hype. De ‘communicatietool met maar één knop’ liet je op een naam van een vriend tikken en dan verstuurde je het woord ‘Yo’, die bij de ander als notificatie binnenkwam. Na een korte rage waarbij veel mensen de app downloadden, verdween Yo een beetje van de radar. Maar nu is de app terug met een heuse Store.

Laat je niet afschrikken door het woord Store, want je kunt er niks kopen. Wel is het mogelijk om je gratis op een aantal media en merken te abonneren. Daarvoor zijn een aantal categorieën in het leven geroepen, zoals Tech, Music, Fun en News. Je kunt je vervolgens op de websites abonneren die je graag leest of bekijkt.

Handige notificatiesyo app

Deze komen in het Yo-overzicht van de app te staan als contacten die je volgt. Verschijnt er een nieuwe filmtrailer, dan stuurt ‘SonyPictures’ je een Yo. Tik je op de notificatie, dan kun je hem meteen kijken op de website van Sony. Post je favoriete Instagram-gebruiker een nieuwe foto, dan kun je instellen dat je een Yo krijgt. Je opent de pagina’s binnen de Yo-app, waarna je het meteen kunt delen met andere sociale media.

Het abonneren op kanalen brengt een heel nieuwe ervaring met de app mee. Het is misschien nog steeds een beetje gek om steeds Yo’s te ontvangen, maar de notificaties krijgen nu een stuk meer body dan voorheen, want je wordt zo op de hoogte gehouden van zaken die je boeiend vindt.

Download Yo

Het ouderwetse Yo bestaat overigens ook nog gewoon. Je kan vrienden nog steeds een simpele ‘Yo’ sturen door op hun naam te tikken. De app is gratis te downloaden in de App Store voor iOS 6 of nieuwer. Voor de installatie is 17,4MB aan vrije opslagruimte nodig.

Yo.

Life Before Us, LLC

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Yo.
Yo.
Yo.
Yo.
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu