Vergelijk aanbiedingen van winkels met Yippie!

Rutger Otto
5 november 2015, 15:55
2 min leestijd
Vergelijk aanbiedingen van winkels met Yippie!

Een nieuwe Nederlandse app laat je aanbiedingen vergelijken tussen offline winkels en webshops. Volgens de makers heb je daardoor meer zekerheid om de beste deal te krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Yippie! is een kersverse winnaar van de Accenture Innovation Awards en de app is nu gratis beschikbaar voor iOS. Met de mobiele app kunnen gebruikers zoeken naar producten, waarna Yippie! direct de beste aanbiedingen voorschotelt. Daarbij worden niet alleen webshops maar ook fysieke winkels in het overzicht meegenomen.

Vergelijken met Yippie

De app werkt op twee manieren. Je kunt zoeken naar producten door middel van een zoekbalk. Daar vul je de naam van het product in, waarna je een lijst krijgt met aanbieders. Als je in een winkel staat en je ziet iets wat je wil hebben, kun je echter ook de barcode scannen via de iPhone-camera. Als de streepjescode bekend is bij de app, zie je vervolgens eveneens een lijst met aanbieders. Dat scannen gaat razendsnel. Zo check je direct of het product ergens anders misschien goedkoper is.

yippie

In de lijst met verkopers kun je zelf sorteren of je de producten op volgorde van prijs of levertijd wil bekijken. Handig is ook dat de app je ook vertelt hoeveel verzendkosten erbij komen. Die hoef je er zelf niet eens meer bij op te tellen. Vervolgens klik je vanuit de app door naar de bestelpagina van de betreffende website.

Maar ook deals sluiten bij fysieke winkels moet gemakkelijker worden met Yippie! “In de app wordt een coupon vrijgegeven die verzilverd kan worden bij de kassa of in de checkout van de online shop”, schrijft het bedrijf. “Een ongemakkelijke onderhandeling behoort op deze manier tot het verleden.”

Yippie! downloaden

Handig is dat al tientallen winkels in de app worden meegenomen. Wel is het jammer dat we bij sommige producten (bijvoorbeeld boeken) slechts één resultaat krijgen. Neemt echter niet weg dat Yippie! een handige app is voor iedereen die altijd de beste koop wil hebben. De app is wat dat betreft simpel qua opzet, maar werkt prima.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu