Puzzelen met driehoekjes: Yankai’s Triangle is App van de Week

Erwin Vogelaar
21 juli 2017, 19:11
2 min leestijd
Puzzelen met driehoekjes: Yankai’s Triangle is App van de Week
YANKAI'S TRIANGLE

YANKAI'S TRIANGLE

€ 2,99

Reviewscore

8,5

Apples gratis App van de Week is deze week het uitstekende Yankai’s Triangle. Deze game laat je puzzelen met driehoekjes.

Lees verder na de advertentie.

Yankai’s Triangle gratis downloaden

Apple houdt ervan om puzzelgames uit te kiezen voor zijn gratis App van de Week-promotie. Hiermee zet Apple een app in de spotlights door deze een week lang gratis aan te bieden. Ook deze week is het weer zover met Yankai’s Triangle. Deze game had vorig jaar november al een mooi plekje in onze maandelijkse lijst met favoriete nieuwe iOS-games van die maand.

Puzzelgames zijn een logische keuze voor Apple. Deze games zijn vaak het meest toegankelijk voor alle leeftijden, maar bieden ook genoeg uitdaging voor mensen die doorzetten en alle puzzels willen oplossen. Dat is met Yankai’s Triangle ook zeker zo.

Deze game is opgedeeld in speelvelden vol met driehoekjes. Door op een driehoekje te tikken, draait deze. Het doel is om de verschillende driehoekjes op het scherm zo te draaien totdat ze één grote driehoek vormen. Hiervoor kijk je naar het patroon op de vormpjes, want hoeken met dezelfde kleur blijven aan elkaar plakken.

De game start simpel. Aanvankelijk hoef je namelijk maar vier driehoeken met elkaar te verbinden. De puzzels worden echter steeds complexer, zodat je het beeld moet uitzoomen om alle stukjes te zien. Kleinere driehoekjes vormen grotere driehoeken en die weer nog grotere driehoeken. Toegegeven: het hele concept van driehoekjes draaien is niet waanzinnig spannend, maar het werkt goed en je verliest voor je er erg in hebt elk concept van tijd.

Yankai’s Triangle downloaden

De komende week is Yankai’s Triangle dus helemaal gratis te downloaden in de App Store. Dit doe je door op onderstaande link te klikken. Voor de app heb je 58.1MB aan vrije opslagruimte en iOS 8 of hoger nodig.

Download Yankai’s Triangle in de App Store (gratis)

YANKAI'S TRIANGLE

Kenny Sun

€ 2,99 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen