Yahoo “kiest” voor de iPhone

Yahoo is bezig met het ontwikkelen van programma’s voor diverse smartphones, zoals de BlackBerry. Er is al een Beta uit, maar Yahoo heeft gekozen om te stoppen met het ontwikkelen van programma’s. Ze zijn van plan om een Webbased Mobile versie te maken zodat ze niet alles apart hoeven te ontwikkelen.

Maar voor de iPhone maken ze nog wel een aparte App om de “experience” beter te voelen. De iPhone is nu de enige smartphone waar Yahoo verder gaat met het ontwikkelen van een applicatie. Ook de webbased Yahoo hebben ze ontwikkeld met een extra nadruk voor de iPhone. De webbased versie heeft ook een mooie “iPhone” interface met ronde hoeken.

Waarschijnlijk heeft Yahoo voor de iPhone gekozen omdat zij meer Apps beschikbaar hebben en dus grotere kans op een betere plek in de economische markt.
yahoo

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.