Xenowerk: kleurrijke schietgame in de ruimte
Xenowerk

Xenowerk

Gratis

Onze score

8

In Xenowerk zet je je verstand op nul en schiet je gemuteerde vijanden als plasjes smurrie uit elkaar. Het levert een leuke dual-stick shooter op.

Schieten, schieten, schieten

Fan van de Halo-games op iOS? Dan is Xenowerk iets voor jou. In deze game speel je actiescènes die perfect zijn voor korte momenten op je iPhone. Met de ene virtuele stick beweeg je, met de andere schiet je. Dat werkt als een trein.

Het doel van Xenowerk is in elk level hetzelfde: schiet alle monsters neer. In totaal zijn er 50 levels, verspreid over drie werelden. Elke keer zijn drie sterren te behalen, wat helemaal niet zo makkelijk is. Ga je dood, dan kun je maximaal nog twee sterren behalen. Dat doe je door alle vijanden te vermoorden. Als je dat snel doet en combo’s maakt, scoor je beter.

Wapens en levels

In de levels verdien je ook munten om nieuwe wapens te kopen. Dat kan ook met in-app aankopen, maar je moet het nooit. De wapens zijn namelijk altijd sterk genoeg om door te kunnen. De in-app aankopen zijn dan ook vooral bedoeld voor mensen die geen tijd willen investeren om munten te verzamelen en gewoon willen huishouden. Zelfs als je niets uitgeeft gaat het levelen echter zo natuurlijk, dat het spel nooit aanvoelt als grinden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Behalve misschien als je de levels teveel op elkaar vindt lijken. Steeds kom je in vrij kleine ruimtes met gangen en kamers terecht, die je overigens van schuin bovenaf bekijkt, waar je het poppetje doorheen loodst. Overigens oogt de actie prachtig en is het spel kleurrijk en een beetje cartoony. Wel zorgt het spektakel ervoor dat zelfs de nieuwe iPhones het zwaar hebben; Xenowerk slurpt aardig wat accu en je telefoon kan warm worden.

Download Xenowerk

Ben je op zoek naar een schietspel dat je even zoet houdt, dan is Xenowerk voor jou. De app kost 1,99 euro in de App Store en draait op iOS 6.1 of nieuwer.

Xenowerk

Pixelbite

9,2 (5 reviews)
Gratis via App Store

Xenowerk
Xenowerk
Xenowerk
Xenowerk
Xenowerk
Xenowerk
Xenowerk
Xenowerk
Xenowerk

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.