De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Strategiegame XCOM: Enemy Within nu in de App Store te downloaden

Wouter Nijsen
13 november 2014, 14:00
2 min leestijd
Strategiegame XCOM: Enemy Within nu in de App Store te downloaden

XCOM: Enemy Within, een strategiegame uit de populaire XCOM-spellenreeks die we kennen van de pc en consoles, is sinds vandaag in de App Store te downloaden. De game is uitgekomen als stand-alone uitbreiding en voegt een bult nieuwe content toe.

Lees verder na de advertentie.

Veel nieuwe content

XCOM: Enemy Within

Aanvankelijk werd gedacht dat Enemy Within uitgebracht zou worden als uitbreiding voor XCOM: Enemy Unknown, in de vorm van een in-app-aankoop. De strategiegame is echter door ontwikkelaar 2K Games als stand-alone app in de App Store gezet, wat betekent dat de game in principe los staat van zijn voorganger.

De gameplay van XCOM: Enemy Within is hetzelfde gebleven en dus is het de bedoeling om een basis op te bouwen en uitdagende missies te voltooien. Er is wel een heleboel nieuwe content toegevoegd. Zo is er een nieuwe verhaallijn aanwezig en kun je met nieuwe wapens, tools en speciale krachten je vijanden op meerdere manieren verslaan. Enemy Within is een uitgebreide strategiegame, dus het spel zal om behoorlijk wat oefening vragen voordat je ‘m onder de knie hebt. De tijd die je in het spel steekt is overigens absoluut de moeite waard, met name door het feit dat je uren en uren zoet bent met het voltooien van de game.

Check hieronder de trailer van XCOM: Enemy Within om een korte impressie van de strategiegame te krijgen.

XCOM: Enemy Within for Mobile Launch Trailer

XCOM: Enemy Within downloaden

De prijs van Enemy Within is met 11,99 euro aan de forse kant, maar daarvoor ontvang je wel een volledige game die goed in elkaar steekt. Omdat de strategiegame grafisch behoorlijk zwaar is, zijn niet alle iOS-apparaten in staat om de game vloeiend te draaien. De game komt door het grotere scherm het beste tot zijn recht op de iPad en werkt alleen met de iPad 3 (The New iPad), iPad mini 2 of hoger.

Wil je de game liever op een iPhone spelen, zorg dan dat je over minstens een iPhone 5 beschikt. Via de onderstaande link kun je XCOM: Enemy Within downloaden. Voor de installatie is iOS 7 of hoger en 1,96GB aan opslagruimte vereist. Zorg dus dat je genoeg ruimte op je apparaat vrij hebt.

XCOM®: Enemy Within

2K

€ 5,99 via App Store

XCOM®: Enemy Within
XCOM®: Enemy Within
XCOM®: Enemy Within
XCOM®: Enemy Within
XCOM®: Enemy Within
XCOM®: Enemy Within
XCOM®: Enemy Within
XCOM®: Enemy Within
XCOM®: Enemy Within
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu