Update voor Apples WWDC-app met nieuw uiterlijk
Apple Developer

Apple Developer

Gratis

Onze score

8

De Worldwide Developers Conference van Apple begint op 13 juni en in aanloop er naartoe is de WWDC-app alvast van een grote update voorzien.

WWDC 2016 app

De app was vorig jaar nog heel licht met een paars icoon en wit ontwerp, maar in versie 5 van de WWDC-app is dat veranderd. Het icoon is dit keer simpel gehouden met een zwarte achtergrond en een wit Apple-logo. Open je de app zelf, dan is het ontwerp ook een stuk donkerder met witte en blauwe letters. Mogelijk hint het nieuwe ontwerp van de app naar een donkere modus in iOS.

Met de app kun je alles rondom de WWDC in de gaten houden. Vooral handig is het tijdschema, zodat je kunt zien hoe laat welke presentaties zijn. Voor ons is vooral de openingskeynote belangrijk. Die zal plaatsvinden van 19.00 tot 21.00 uur in het Bill Graham Civic Auditorium.

Apple Developer
Apple Developer
Apple Developer
Apple Developer
Apple Developer
Apple Developer
Apple Developer
Apple Developer
Apple Developer
Apple Developer

Foto’s en video’s

Vooral bezoekers van de conferentie zullen de app handig vinden, wat betreft het tijdschema en de plattegrond die de app biedt. Maar ook voor thuisblijvers is de WWDC-app handig. Je kunt er namelijk het laatste nieuws vanaf de conferentie mee volgen, foto’s bekijken en video’s zien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Momenteel is die video’s-sectie al ingericht met filmpjes van voorgaande jaren. Je zult er niet de openingskeynote vinden, maar wil video’s van cursussen en bijeenkomsten voor ontwikkelaars, die je anders nooit ziet. De filmpjes kun je gewoon downloaden op je toestel.

WWDC Apple TV-app

Verder is er dit jaar een WWDC-app beschikbaar voor de Apple TV. De focus ligt natuurlijk op video, zo kun je eerdere conferenties direct op de Apple TV kijken en stream je de WWDC 2016 live.

Op WWDC 2016 staat software net als eerdere jaren centraal. We verwachten dat Apple ons de eerste beelden toont van iOS 10 en OS X 10.12. Natuurlijk lees je op iPhoned alles over het evenement en alle aankondigingen.

Lees ook: Dit verwachten we van iOS 10 en OS X 10.12

Apple Developer

Apple

8 (28 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.