Wrts haar eigen iPhone applicatie.

Wrts is een online overhoorprogramma voor woordjes. Als je woordjes in een andere taal moet leren en je wilt dit op de computer leren kom je al snel bij Wrts uit. Wrts had eerst alleen maar een webversie. Ook was er een mobiele site maar die werkte niet zo lekker. Nu heeft Wrts een eigen iPhone applicatie.

Wrts

Opstarten

Als je de applicatie opstart moet je je inloggegevens invoeren. Dat zal je helaas altijd moeten doen en dat kost tijd en is vermoeiend. Na het inloggen kom je op een pagina waar je twee talen kunt kiezen die je wil gaan leren. Erna kies je een woordenlijst waarop je de woordenlijst ziet. Na op overhoren geklikt te hebben kan je kiezen hoe je wil gaan leren. Moeilijk of makkelijk, taal A-B of taal B-A en hoe de woordjes gevraagd moeten worden. Wil je meerkeuze, een invultoets of doe je het in gedachten?

Conclusie

Helaas ben je bij het laden en inloggen altijd een internetverbinding nodig. Voor een iPod Touch is dit op school in een pauze zonder Wi-Fi dus einde verhaal. Voor een iPhone met internetverbinding is het sloom maar te doen. Voor de rest lijkt er onderin de applicatie een bug te zitten waardoor er een leeg vlak zit. Mooi aan deze applicatie is dat hij zo mooi vormgegeven is. Zo kun je goed leren. Voor elke scholier dus een must-have.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Prijs: Gratis
Cijfer: 8
Link: klik

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.