World Series of Poker beschikbaar voor iPhone
Redactie

EA Mobile heeft de app World Series of Poker voor de iPhone in samenwerking met Caesars Interactive Entertainment in de App Store gelanceerd. Met de app beleef je een fantastische ervaring met het spelen van het meest authentieke pokerspel op je iPhone.

Features World Series of Poker

De nieuwe game World Series of Poker is rijk aan features. Je moet nu nog eerst inloggen met je Facebook account om de game te kunnen spelen. Op korte termijn wordt het mogelijk om anoniem in te loggen. Je hebt de keuze tussen het spelen van het klassieke pokerspel Texas Hold’em en de moderne variant Omaha poker. Je speelt met je eigen vrienden of met andere pokerspelers uit de hele wereld. Speel poker als een prof en doe mee aan pokertoernooien. Maak kans op virtuele WSOP ringen en het verzamelen van armbanden door toernooien te winnen.

VIP spelers

Word een VIP speler en er gaat een nog grotere pokerwereld voor je open. Met een VIP status krijg je namelijk gelijk toegang tot privétafels met alleen maar VIP spelers. ALS VIP speler ontvang je ook een VIP badge, krijg je leuke cadeaus en kun je gebruikmaken van de geavanceerde statistiekentracker. Spelers met een PRO status worden beschouwd als prof. Met deze status daag je elitespelers uit en bouw je pas echt een gedegen reputatie op als professionele pokerspeler.

De app World Series of Poker download je gratis op je iPhone. Overigens speel je de game niet met echt geld.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.