Workshop: leer de sterren van de hemel koken met deze app

Michel van 't Klaphek
4 september 2018, 17:02
2 min leestijd
Workshop: leer de sterren van de hemel koken met deze app
Workshop - Learn New Skills

Workshop - Learn New Skills

Gratis

Reviewscore

7,5

Altijd al die perfecte cocktail of pasta willen maken? De app Workshop leert het je stap-voor-stap via korte video’s zodat jij binnenkort de sterren van de hemel kookt.

Lees verder na de advertentie.

Workshop: iedereen kan koken

Het internet staat vol met recepten, maar vaak bestaan deze enkel uit tekst. Wanneer er toch een video beschikbaar is, moet je deze soms terugspoelen om goed te kijken naar wat er precies gebeurt. Workshop lost dit probleem op. Met deze app kun je namelijk nieuwe vaardigheden leren door letterlijk een kijkje in de keuken van experts te nemen. Workshop draait momenteel vooral om koken, maar in de toekomst kun je ook andere vaardigheden onder de knie krijgen zoals kledingmaken. Zo werkt het.

1. Wat wil je leren?

Workshop is een overzichtelijke app. Vanuit het thuisscherm kun je direct aan de slag met een cursus, bijvoorbeeld taartbodem maken, waarna je te zien krijgt wat je nodig hebt en hoe lang het gaat duren. Alle cursussen worden gegeven door een bekende keukengoeroe.

2. Stap-voor-stap

Vervolgens begint het filmpje waarin de expert uitlegt wat je gaat maken. Het eindproduct wordt alvast getoond en je krijgt nogmaals te zien wat de ingrediënten zijn. Deze moet je aanvinken en daarna ga je van start. Het kookproces is opgedeeld in behapbare stukjes – bijvoorbeeld deeg maken, kneden en rollen – en iedere stap wordt ingeleid met een kort filmpje. Hierna stopt de video zodat jij de tijd hebt om de instructie op te volgen.

3. Word een expert

Na het doorlopen van alle stappen heb kun je aangeven hoe het ging, en eventueel foto’s van je eindproduct bijvoegen. In je persoonlijke bibliotheek kun je je lopende cursussen bijhouden en de filmpjes zo vaak als nodig terugkijken.

Leuk, maar prijzig

Workshop heeft drie gratis cursussen: platbrood/ taartbeleg maken en cocktails shaken. Voor de overige sessies moet je betalen. Voor een cursus taart versieren van 4,5 uur ben je bijvoorbeeld 11 euro kwijt. Dit is prijzig, maar voor een persoonlijke workshop betaal je meer. Houd er bovendien rekening mee dat alles in het Engels is.

Workshop - Learn New Skills

Workshop Tech Solutions Ltd.

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen