WordPress voor iPhone krijgt fijne update die Reader-functie verbetert
Wouter Nijsen

De app die je WordPress-websites toegankelijk maakt op je iPhone is van een fijne update voorzien. De Reader-functie is bijvoorbeeld op de schop gegaan.

Met deze vernieuwde Reader krijgt WordPress voor iPhone complete ‘native’ ondersteuning voor het lezen van andermans content. Dit houdt in dat de app er nu voor zorgt dat alles er helemaal top uitziet, en het niet langer een licht verbouwde versie van de website zelf is.

Vanuit de Reader kun je dus blogs lezen die je graag volgt, maar deze functie geeft je ook de mogelijkheid om blogs een zogeheten like te geven, ze te ‘rebloggen’ of om een reactie te plaatsen.

WordPress voor iPhone veiliger geworden na update

WordPress voor iPhone gaat na de update ook veel veiliger met je accountgegevens om. Van deze veranderingen zie je als gebruiker echter weinig, aldus de ontwikkelaars van de WordPress-app.

Een andere kleine verbetering aan de iPhone-app is dat er nu ondersteuning is voor de Thaise taal, al zullen er weinig Nederlanders zijn die van deze verbetering gebruik gaan maken.

De laatste grootste WordPress voor iPhone-update verscheen alweer in juni. Toen kreeg de app een compleet vernieuwd uiterlijk. De WordPress-app voor iOS is momenteel dus een van de beste apps als je graag een blog bijhoudt of leest!

WordPress

Automattic

6 (2 reviews)
Gratis via App Store
WordPress
WordPress
WordPress
WordPress
WordPress

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.