Worddisc nieuw leuk woordspel voor op je iPhone
Redactie

Smiling Cube Studios heeft deze week het nieuwe woordspel Worddisc voor de iPhone gelanceerd. Het originele woordspel is op een volledig nieuw concept gebaseerd en wordt gespeeld tegen een willekeurige tegenstander of tegen een Game Center vriend.

Draai aan zes ringen

Worddisc is in het Nederlands beschikbaar en het spel start met het draaien aan zes ringen met letters. Daarmee vorm je een woord op de speellijn. Iedere letter heeft een specifieke vorm en kleur. Hebben de letters een gelijke vorm of kleur, dan verdubbelt daardoor de score. De letters op de ringen worden aangevuld met tachtig reserveletters, zodat gespeelde letters vervangen kunnen worden tot het reserveaantal op is. Het spel zal eindigen als een speler drie keer na elkaar past en de speler met de hoogste score wint uiteraard.

Op je eigen tempo

Je speelt het spel Worddisc geheel op je eigen tempo en omdat beide spelers met dezelfde letters spelen is de kans om te winnen vanaf het begin gelijk. Je kunt zelfs meerdere spellen tegelijk spelen tot een maximum aantal van dertig. De behaalde resultaten kun je delen via Facebook en Twitter. Mocht je ook een andere taal beheersen, dan is het ook leuk om het spel in het Italiaans, Engels, Frans of Duits te spelen.

Daag je vrienden uit met het spel Worddisc op je iPhone, dat gratis beschikbaar is.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.