Word On spelen via Facebook en iPhone

Redactie
28 april 2012, 8:21
1 min leestijd
Word On spelen via Facebook en iPhone

Het woordspel Word On is populair in Nederland en wordt gemiddeld zeshonderd keer per dag gedownload op de iPhone. Het verslavende spelletje heeft nu een geweldige update gekregen, waarbij ondersteuning voor Facebook wordt gegeven.

Zoek vrienden om te spelen via Facebook

Met de update van Word On kun je vanaf nu via Facebook ook vrienden vinden om het woordspelletje te spelen. Het spelletje van het neerleggen van woorden met zeven letters is echt leuk. Het zal dus niet moeilijk zijn om via Facebook een tegenstander te vinden. De update heeft er ook voor gezorgd, dat het chatten soepeler verloopt. Zo krijg je een melding van een chatbericht en wordt er ook spellingscontrole toegepast. Je moet tenslotte op de woorden letten bij dit spel.

Spelen via Facebook en iPhone

Bij de update met verbeteringen blijft het niet. Op korte termijn wordt het namelijk mogelijk, dat spelers via Facebook en de iPhone een spelletje tegen elkaar kunnen spelen. Dat moet vanaf volgende week al mogelijk zijn, op het moment dat het spelletje als Facebook-app beschikbaar komt. Overigens kun je inloggen met je normale account via e-mail, waarna je zelf handmatig de Facebook connect optie moet selecteren in het accountmenu.

Lees verder na de advertentie.

Word On is gratis voor je iPhone, maar Word On Deluxe is een betaalde versie met een introductieprijs van 0,79 euro.

[app511848004]

Categorie: Sociaal netwerken
Spotlight: Facebook

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's