Word gezond met je iPhone: 3 drink apps om gehydrateerd te blijven

Roel van Hout
7 januari 2014, 20:01
2 min leestijd
Word gezond met je iPhone: 3 drink apps om gehydrateerd te blijven

Hoeveel goede voornemens zouden ieder jaar goede voornemens blijven? Waarschijnlijk heel veel. Gelukkig kan je iPhone je helpen om er een heleboel ook echt ten uitvoer te brengen. Daarom vandaag 3 drink apps die ervoor zorgen dat je voldoende water drinkt.

Lees verder na de advertentie.

Met name als het gaat om goede voornemens met betrekking tot het verbeteren van je leefstijl, zijn er in de App Store bergen apps voorhanden. Bij iPhoned helpen we je graag met het selecteren van de beste apps voor een bepaald doel.

3 drink apps om gehydrateerd te blijven

Waterlogged

Day Logger, Inc.

Gratis via App Store

WaterLogged helpt je bij het maken van een goede spreiding van glazen water over de loop van de dag. De app laat je namelijk een tijdstip instellen waarop je een bepaalde hoeveelheid water moet hebben gedronken. Je kunt snel zien hoever je bent aan de hand van een steeds verder vol lopende waterfles middenin beeld. Leuke extra: je kunt WaterLogged verbinden met de Fitbit bewegingstracker.

Die integratie heeft Vesi dan weer niet, maar die app is wel een stuk aangenamer om te zien. Het scherm van de app loopt vol wanneer je aangeeft water te hebben gedronken. Je kunt daarnaast heel gemakkelijk en overzichtelijk zien wat je de vorige dagen aan vocht hebt binnengekregen. Niet de meest uitgebreide app, maar Vesi doet wat het moet doen.

Water Tracker WaterMinder®

Funn Media, LLC

Gratis via App Store

Met WaterMinder vergeet je nooit meer een glas water te drinken, want je kunt reminders instellen. De app is visueel aantrekkelijk gemaakt door aan de hand van een silhouet en stijgend waterpeil in beeld te brengen hoeveel water je nog moet drinken op een dag. Je hoeft de app daar overigens niet voor te openen: het percentage wordt ook als badge op het app icoon weergegeven. Je kunt zelf de inhoud van de glazen die je drinkt instellen.

→ Bekijk ook ons overzicht met de beste gratis iPhone afval apps!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu