Woordspel app: nieuw gezelschapsspel voor de iPhone

Redactie
3 maart 2013, 8:29
1 min leestijd
Woordspel app: nieuw gezelschapsspel voor de iPhone

Wie gek is op woordspelletjes in gezelschap kan nu de leuke Woordspel app downloaden op de iPhone. Speel het spel met vrienden of familie en geniet van een ouderwets gezellige spelletjesavond.

Woorden bedenken

woordspelBedenk een vreemd woord met een D als beginletter of noem een dierensoort, die met de letter C begint. Dat zijn zomaar twee opdrachten die je moet vervullen tijdens het spelen van Woordspel. Het is natuurlijk de bedoeling om zo snel mogelijk een zinnig antwoord op de vraag te geven en als dat steeds lukt, dan is de overwinning nabij. Het doel van het spel is dus heel simpel, maar dat maakt het ook zo leuk, want iedereen kan er aan meedoen.

Vijftig categorieën

De Woordspel app beschikt over vijftig verschillende categorieën en het spel gaat als een draaiend wiel door deze categorieën heen om op vervolgens op een beginletter te stoppen met de aanduiding van het woord dat bedacht moet worden. Je kunt als je wilt andere categorieën toevoegen, zodat je zelf eindeloos veel nieuwe spelvariaties kunt bedenken. Als een speler het antwoord heeft gegeven, dan kun je op beeld tikken en de naam selecteren. Achter elke spelersnaam staat het totaal aan gescoorde punten.

Lees verder na de advertentie.

De app Woordspel is voor 1,79 euro te installeren op je iPhone.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's